Ölçü ve tartı sistemleri konusunda uzman mühendis ekibiyle üretim faaliyetlerini gerçekleştiren Tuna Tartı ve Elektronik Sistemler şirketinin Satış Koordinatörü Ercan Hatipoğlu, firmalar nezdinde nasıl “çözüm ortağı” konumuna geldiklerini anlatıyor: 

TEZMAKSAN'IN CUBEBOX İHRACATI 36 ÜLKEYE ULAŞTI TEZMAKSAN'IN CUBEBOX İHRACATI 36 ÜLKEYE ULAŞTI

“Türkiye ve yurt dışı ofislerimizle satış ve hizmetlerimizi 'İzmir’den Dünyaya' sloganıyla 46 ülkeye ihraç ediyoruz. İlk olarak Loadcell dediğimiz yük hücreleri, ikinci olarak Otomatik olmayan Tartı Sistemleri; Platform kantarı, Silo tartımı ve Taşıt kantarı, üçüncü olarak Otomatik Tartı Sistemleri; Bigbag torbalama ve CheckWeigher ve son olarak Sürekli Tartı Sistemleri; Bant kantarı, Randıman kantarı gibi 30 farklı ürün kategorimizle İzmir fabrikamızda üretim yapmaktayız.” 

“EMEK, ZAMAN VE SERMAYE TASARRUFLARINI SAĞLIYORUZ” 

“Sunduğumuz ürün ve hizmetlerimizle; müşterilerimizin yatırım kalitesini en yüksek ve maliyetlerini en düşük tutacak şekilde emek, zaman ve sermaye tasarruflarını sağlıyoruz. Hızımız sayesinde 81 ilde servisimizin “En geç 6 saatte lokasyonda” olacak şekilde hareket ediyoruz. Ayrıca bölge müdürlüklerimizle yerinde keşif hizmetini ücretsiz sunuyoruz.

Türkiye’de ve diğer coğrafyalarda, başta maden, lojistik, gıda, çimento, kimya ve savunma sanayi olmak üzere tüm tartı, paketleme, dozajlama ve test proseslerine uygun mühendislik çözümleri sunmaktayız. Üretmiş olduğumuz çözümlerin çoğu, sektörel ve firmalara özel çözümler olduğu için bizleri sadece katalogdaki ürünler üzerinde giden değil, üreten, geliştiren ve firmalar nezdinde çözüm ortağı konumuna getirmiştir.”

“ISO1000 FİRMALARININ GÖZDESİ”

“Tuna olarak, endüstrinin lokomotifi olan ISO1000 firmalarının yaklaşık yüzde 78 ile sürekli iş birliği içindeyiz. Bu da bizlere ayrı bir tecrübe kazandırmakta ve gurur vermektedir. Çözüm sunmuş olduğumuz iş ortaklarımıza, daha hızlı, daha güvenli ve sonuç odaklı ürün ve hizmet sunarak, işletmelerini daha izlenebilir, daha güvenli ve kar etmelerini sağlayarak, ekonomik açıdan daha sürdürülebilir işletme ve firma prestijlerini arttırmaktayız.

Sektörümüzde hizmet verdiğimiz işletmelerdeki teknik personel başta olmak üzere, düzenli olarak gerçekleştirmiş olduğumuz WEBINAR’lar üzerinden, başta yük hücresi (load cell) teknolojisini ve tartı prosedürleri çalışma prensiplerine ait eğitimler vererek, daha bilinçli kullanıcılar hedeflemek, buna bağlı olarak daha az sorun, daha az duruş ve bakım maliyetleri düşmüş işletmeler ile globalde daha fazla ve kaliteli Türk firması görmeyi amaçlamaktayız.”

“2021’DE YENİ PROJE VE YATIRIMLARA İMZA ATTIK”

“2021 yılı Tuna Tartı ve Elektronik Sistemler için, hız kesmeden yurt içi ve yurt dışı Ar-Ge çalışmalarımıza devam edip yeni proje ve yatırımlara imza attığımız bir yıl oldu. Tam kapasite çalışarak loadcell üretimimize devam ettik, farklı projelerimizi hayata geçirdik ve müşterilerimizden olumlu geribildirimler aldık. 

Gelişen yeni dünya düzeni ve endüstri ile birlikte, bizlerde global konjonktüre paralel olarak gelişerek, üretmiş olduğumuz ürün ve çözümleri, söylemleri ilk olarak bizimde katılımcısı olduğumuz 2011 Almanya Hannover Fuarı’nda çıkan ‘Endüstri 4.0’ çağına ayak uyduran, uzaktan erişimli, izlenebilir, konuşan ve öğrenen sistemler geliştirmekte ve bu sistemlere kendi ürünlerimizi entegre etmekteyiz.”