CEM KARATAY - RS Servis bünyesindeki RS Hasar Çözümleri ve Uzman Servis, iş makinaları, endüstriyel makina ve tarım araçlarının onarımıyla pandemi döneminde Türkiye'ye 283 dosyada toplam 12 milyon TL'lik tasarruf sağladı.

Onarım hizmetleriyle şirketlerin hasar onarım maliyetlerini yüzde 75'e varan oranda azaltan RS Servis, ayrıca son 5 senede otomotiv ve sigorta sektörünün 1 milyar TL'lik tasarruf elde etmesine katkıda bulundu.

 Otomotivdeki 18 yıllık deneyimini, ayrıntılı saha araştırmaları ve analizleri sonucunda ortaya çıkan ihtiyaç sebebiyle oto dışına da taşıyan firma, bu kapsamda ortaya çıkan ihtiyaç sebebiyle iş makinaları, tarım makinaları ve endüstriyel araçların onarımında yenilikçi onarım hizmetleriyle endüstri, tarım, inşaat ve sigorta sektörlerine tasarruf sağlamaya devam ediyor.

İŞ MAKİNALARINDA 6 AY YEDEK PARÇA VE İŞÇİLİK GARANTİSİ

Uzman Servis markası ile iş makinasında bozulan parçaları değiştirmek yerine onarıma giderek yenilenebilirlik üzerinde çalışan firma, onarımların ardından Türkiye genelinde, 15 bölge ve diğer servis noktalarında geçerli olacak şekilde iş makinalarına 6 ay veya 500 saat yedek parça ve işçilik garantisi sunuyor.

Konuya ilişkin görüşlerini açıklayan RS Servis CEO'su Ünal Ünaldı, iş makinaları ile tarım ve endüstri araçlarında parça değişimi maliyetlerinin oldukça yüksek olduğuna dikkat çekerek, yüksek mühendislik bilgisi ve teknolojik altyapı sayesinde, hasarın onarımıyla gerek şirketlere gerek kullanıcılara gerekse sigorta sektörüne yüzde 75'in üzerinde tasarruf sağladıklarının altını çizdi. 

Ünaldı, RS Hasar Çözümleri ve Uzman Servis'in, 283 dosyada 12 milyon TL tasarruf sağladığını kaydetti.