İçme, tarım ve sanayi için kesintisiz temiz su temininin, geleceğin en büyük zorluklarından biri olacağını söyleyen Wilo Türkiye Altyapı ve Endüstri Satış Müdürü Şanver Demirata, “Su altyapı sistemlerinin karmaşıklığı, yaşamın çeşitli alanlarını dijital ve akıllı yöntemlerle birbirine bağlayan bütünsel çözümler gerektiriyor. 2021 yılında da bu konuya odaklanacak ve müşterilerimiz için sadece ürün sağlayıcı değil çözüm sağlayan iş ortağı olarak çalışacağız.” dedi. 

“HEDEFİMİZ MÜŞTERİLERİMİZLE ÇÖZÜM ORTAĞI OLMAK”

En büyük hedefimiz ise, müşterilerimize sadece ürün sağlamak değil onlara çözüm ortağı olabilmek. Bu amaçla, sektördeki diğer rakiplerimizden farklı olarak Türkiye genelindeki yaygın servis ağımız ve uzman kadromuz sayesinde özellikle satış sonrası hizmetlerimizle fark yaratmaktayız. Müşterilerimize, onların ihtiyaçlarına özel olarak geliştirdiğimiz servis çözümlerimizle kurulum sürecinden başlayarak ürünlerin kullanım ömrü boyunca onarımdan periyodik bakıma, yedek parça değişiminden mesleki eğitime kadar her alanda uzman servis kadromuzla hizmet sunuyoruz. 

“SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK KONUSU DAHA FAZLA ÖNEM KAZANDI” 

Günümüzde sürdürülebilirlik ve iklim konuları tüm dünyada pandemi ile daha da önem kazanmış oldu. Ürünlerimiz ve sistem çözümlerimiz dünyanın her yerinden insanlara akıllı, verimli ve iklim dostu üretim politikasıyla su sağlamaya devam ediyor. Bu katkımız sayesinde Wilo olarak geçtiğimiz yıl, dünya çapında faaliyet gösteren 49 diğer şirketle birlikte Birleşmiş Milletler ve Bloomberg'in "50 Sürdürülebilirlik ve İklim Lideri" adlı girişimine katılmaya hak kazandık. Bu girişimin bir parçası olmak bizler için gerçekten gurur verici. Bunun yanı sıra iklim değişikliğine karşı daha yaşanabilir bir dünya yaratmak adına çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu kapsamdaki çalışmalarımızla da Avrupa’nın alanında en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Alman Sürdürülebilirlik Ödülü’nü de almaya hak kazandık. Tüm bu girişimler ve ödüller bizleri daha da motive ederek başarılarımızı perçinliyor. 2021 yılında da bu konuya odaklanacağımızı ve müşterilerimiz için sadece ürün sağlayıcı değil çözüm sağlayan iş ortağı olarak çalışacağımızı söyleyebilirim.