OMRON, otomotiv, yiyecek-içecek ve hızlı tüketim ile beyaz eşya endüstrilerine özel gerçekleştireceği "Endüstri Günleri" webinar serisi ile 16, 23 ve 30 Haziran 2021 tarihlerinde sektör profesyonelleri ile buluşacak.

KATILIMCILARI, SÜRPRİZ HEDİYELER BEKLİYOR

Haziran ayı boyunca her hafta bir gün olmak üzere, ilgili sektöre özel olarak düzenlenecek online seminerlerde, geleceğin otomasyon trendleri ve yenilikçi yaklaşımları ile üretim verimliliğini en üst seviyeye çıkarmak adına gereken uzmanlığa ve eksiksiz teknoloji portföyüne sahip çözümler sunulacak.

Ayrıca katılımcılar, etkinliklerin ardından gerçekleştirilecek ödüllü yarışma ile sürpriz hediyeler kazanma şansı bulacak.

Ödüllü yarışmaya katılabilmek için ilgili sektörde faaliyet gösteren bir firmanın çalışanı olunması ve kurumsal e-posta adresi ile webinar katılım kaydının yapılması gerekiyor.

İLK ETKİNLİK 16 HAZİRAN'DA DÜZENLENECEK

Etkinliğe katılmak isteyenler, OMRON'un internet sayfası üzerinden çalıştıkları endüstri özelinde etkinlik programını inceleyerek kayıt yaptırabiliyor.

Firmanın endüstri günleri 16 Haziran'da "otomotiv" endüstrisiyle başlayacak, 23 Haziran'daki "yiyecek-içecek ve hızlı tüketim" ile devam edecek ve 30 Haziran'daki "beyaz eşya" ile tamamlanacak.

Etkinlikler, 3 farklı oturum halinde gerçekleştirilecek ve ödüllü yarışmalar etkinliklerin sonunda yapılacak. 

PROGRAMDA NELER VAR?

İlk webinar otomotiv endüstrisi özelinde gerçekleştirilecek ve birinci oturumda "İzleme/Takip ve Görsel Kalite Kontrol - İzlenebilirlik, RFID, Machine Vision, 3D Kamera", ikinci oturumda "Cobot/Mobil Robot ve Dataların, Databaseler ve Bulut Sistemleri ile Haberleştirilmesi - Cobot/Mobil Robot Çözümleri, Database Haberleşme ve Bulut Sistemlerine Data Gönderme" ve üçüncü oturumda "Kestirimci Bakım Çözümleri ve OMRON Servisleri" ele alınacak.

Yiyecek-içecek ve hızlı tüketim endüstrisine özel gerçekleştirilecek serinin ikinci webinarı "Paketlemede Ürün Çeşitliliği ve Çevik Üretim - Paketlemede Çeşitlilik, İntralojistik (Malzeme Akışı) ve Paletleme" başlıklı birinci oturum ile açılacak. İkinci oturumda "El Değmeden Tam Otomatik Üretim Çözümleri - Paketleme, etiketleme ve kontaminasyon hatalarının giderilmesi", son oturumda ise "Kestirimci Bakım Çözümleri ve OMRON Servisleri" masaya yatırılacak.

Serinin son webinarı beyaz eşya endüstrisi özelinde yapılacak. Bu doğrultuda ilk oturumda "İzlenebilirlik, Görsel Denetim ve Kalite Kontrol", ikinci oturumda "Üretimde Robotik Uygulamalar - Cobot, Mobil Robot, Sabit Robotlar ve Anyfeeder" ve kapanış oturumunda "Kestirimci Bakım Çözümleri ve OMRON Servisleri" anlatılacak.

OMRON ENDÜSTRİ GÜNLERİ 2021 PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ