İklim değişikliğini engellemek isteyen kimse hidrojenden kaçınamayacak. Periyodik tablonun ilk unsuru, gazın CO2 emisyonu olmadan çıkarılması şartıyla, ulaşım ve sanayinin karbondan arındırılmasında kilit bir faktördür. Rüzgar türbininden hidrojen dolum istasyonuna kadar olan değer zinciri uzun ve teknik zorluklarla doludur.

Dekarbonizasyon, özellikle enerji üretme, depolama, dağıtma ve tüketme şeklimizde sayısız değişiklik getirecektir. "Yeşil" hidrojen, gelecekte enerji üretiminde ve endüstrinin ve ağır hizmet araçlarının karbondan arındırılmasında temel bir rol oynayacaktır. Otomatik proseslerin güvenli olmasını sağlamak için patlamaya karşı korumalı bileşenler ve çeşitli farklı işlevlere sahip sensörler gereklidir.

Pepperl+Fuchs, patlama koruması ve endüstriyel sensör teknolojisi alanında uzun yıllara dayanan deneyime sahiptir ve bu onu hidrojen zincirinde yenilenebilir enerji üretiminden, elektroliz sonrası yüksek basınçlı sıkıştırma, taşıma ve depolama yoluyla büyük ölçekli endüstriyel kullanım ve hidrojen dolum istasyonlarına kadar ortak ve bağlayıcı bir unsur haline getirir.

Pepperl+Fuchs, hidrojen değer zincirinin tamamında patlama koruması için doğru sensör ve bileşenleri sunar.

LNG'de (Sıvılaştırılmış Doğal Gaz) olduğu gibi, sıvı hidrojen taşırken Uzak I/O veya tahliye ve basınçlandırma sistemleri gibi patlamaya karşı koruma bileşenleri kullanılır.

BOLTAŞ’IN OTOMASYON YATIRIMLARI HIZ KESMİYOR BOLTAŞ’IN OTOMASYON YATIRIMLARI HIZ KESMİYOR

RFID bileşenleri, güvenilir tank tanımlaması sağlar. VisuNET FLX serisinin yüksek çözünürlüklü bir monitörü, yakıt doldurma işlemi boyunca rehberlik eder.