Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB), Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği (TAYSAD) ve Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği (OSS) iş birliğiyle organize edilen XI. Aftermarket  Konferansı 27-28 Mayıs 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Video konferans yöntemiyle yapılacak ve iki gün süren etkinlik kapsamında otomotiv dünyasında gelişen teknolojinin gücü, küresel pazarlardaki yeni fırsatlar ve sektördeki yenilikler ve trendler ele alınacak.

Konferansta otomotiv ana sanayi ve tedarik sanayi temsilcileri, distribütörler, perakendeciler, elektronik ticaret sağlayıcıları, satış, pazarlama, ihracat uzman ve yöneticileri, iş geliştirme yöneticileri, danışmanlar, finansal analistler, piyasa araştırmacıları, yatırımcılar ve girişimciler buluşacak.

GÜNCEL KONU VE KONUKLARLA SEKTÖRÜN NABZI TUTULACAK

Etkinliğin ilk günündeki Teknoloji ve Trend Avcısı Serdar Kuzuloğlu'nun moderatörlüğünü üstleneceği açılış panelinde, TAYSADYönetim Kurulu Başkanı Albert Saydam, OSS Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Özalp ve OİB Yönetim Kurulu Başkanı Baran Çelik konuşmacı olarak katılacak.

Sektöre yön veren, alanında uzman, uluslararası ve ulusal konuşmacıların yer alacağı etkinlikte; sektörün küresel değerlendirilmesi, genel değerlendirilmesi, sektörde konsolidasyon, birleşme ve satın almalar, Covid-19’un pazara etkileri, teknoloji, trendler ve inovasyon gibi güncel konular masaya yatırılacak.