İSTANBUL (AA) - Birevim Başkanı Çiftçi, Türkiye’de büyüme ve kalkınma için belirledikleri üç unsuru, yatırım, üretim ve istihdam olarak formülize ederken, "Bu bağlamda, Altunizade'deki merkez ofisimizi Ataşehir'e götürdük. Burada, sekiz katlı, 5 bin metrekarede yeni merkez tesisimizi hizmete aldık. Yıllık ortalama, yüzde 100'ün üzerinde büyüyoruz." şeklinde konuştu.

İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN YENİ İŞ YAPIŞ ŞEKLİ...

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, lokomotif sektörlerden gayrimenkulde, değişen iş yapış şekillerinden birinin de, peşin ödeme olmaksızın, faizsiz konut satışı olduğunu belirterek, “İnsanların, önceleri belli bir birikim yaptıktan sonra, giriştikleri konut alma şeklini, kendi yorumumuzu ile değiştirdik. Konut sektöründe, yeni bir devri açtığımızı düşünüyoruz” dedi.

HIZLI BÜYÜME ZAMANI...

Yıllık ortalama, yüzde 100’ün üzerinde bir oranda büyümeye devam ettiklerini, 700 kişiyi istihdam ederek, milli ekonomiye destek olduklarını aktaran Çiftçi, “Ev sahibi olmak isteyip de, bankalardan kredi kullanamayan kesime, faizsizlik temelli çözüm modeli sunuyoruz. 4T teminat modeli ile son derece başarılı çözümler elde ediyoruz.” dedi.

Çiftçi, kurumun hızlı büyüme politikasından söz ederek, “İskenderun, Afyon, İzmir Karabağlar, İnegöl ile birlikte toplamda 60 şubeye çıktık. Orta vadede sektörün çok daha fazla büyüyeceğini öngörüyoruz." dedi.