Yoğun robot kullanan sektörler tüm alanlarda robot entegrasyonuna hızla geçiş yapıyor. Kaynak, iç lojistik, boyama, metal işleme ve daha birçok fonksiyondan sonra etiketleme otomasyonuyla birlikte firmalar üretim hatlarında kalite standardı yakalayabiliyor. 

Her ihtiyaca göre esnek olarak uyarlanabilen etiketleme sistemleri farklı özellikteki üretim hatları için projelendiriliyor. Üretimde kaliteyi arttırmayı hedefleyen firmalar küçük bir robotla birlikte bile sistemlerini otomatize hale getirip hem iki eksenli hem de çok eksenli etiketleme uygulamaları yapabiliyorlar. 

Etiketleme projeleri ile uzmanlığını kanıtlamış Almanya merkezli NOVEXX SOLUTIONS müşterilerinin ihtiyacına özel geliştirdiği projeleriyle etiketlemede “esnek ve kaliteli üretim” anlayışıyla hizmet vermektedir. Gelişmiş I/O ve iletişim özellikleri sayesinde hizmet verdiği firmanın otomasyon sistemleri ile kolay ve hızlı entegrasyon sağlayabilen sistem farklı yazıcı emulasyonuna sahip olduğu için yıllar önce başka bir markanın dilinde yapılan binlerce tasarımı bile dakikalar içinde SAP programı üzerinde çalıştırabilmektedir. Hem nihai kullanıcılara yönelik ürün ve çözümler sunan hem de entegratör firmalara aplikatör parçaları ile destek vermekte olan NOVEXX SOLUTIONS, gıdadan otomotive, beyaz eşyadan kimya ve kişisel bakım ürünlerine kadar çok çeşitli sektörler için etiketleme çözümleri sunmaktadır. 

Novexx.Com/Tr