Hayat Holding, 41 şirketi, 17 bini aşkın çalışanı, 12 ülkeye yayılmış 36 üretim tesisi ve 100’ü aşkın ülkeye yaptığı ihracatla ile çalışmalarına devam ediyor. Hazırladığı yeni logo ile ilgili lansman toplantısı gerçekleştiren Hayat Holding, toplantıda 1,1 milyar dolar değerindeki yatırımlarının detaylarını açıkladı. 

YENİ LOGOMUZ İNSANLA FAYDA ARASINDA KURDUĞUMUZ KÖPRÜNÜN YANSIMASI 

Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren Hayat Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İcra Kurulu Başkanı M.Avni Kiğılı, “Yeni logomuz, insanla fayda arasında kurduğumuz köprünün bir yansıması olarak hazırlandı. Logomuz, doğanın en güzel renklerinden ve sürdürülebilir bir geleceği temsil eden maviyi ve yeşili buluşturdu. Kurumsal kimlik değişimimizle birlikte ürettiğimiz faydayı gezegenimizin en uzak köşelerine kadar ulaştırabilmeyi bir taahhüt olarak benimsediğimizi duyurmak istiyoruz” dedi. 

“1,1 MİLYAR DOLAR YATIRIM KARARI ALDIK” 

M. Avni Kiğılı, hayata geçirmeyi planladıkları 1,1 milyar dolar değerindeki yatırımın detaylarını şu sözlerle anlattı: “Yeni çehremizle birlikte yatırımlarımıza devam edeceğiz. 2020 yılından beri 400 milyon dolar değerindeki yatırımımızı başarıyla tamamladık. 700 milyon dolar değerindeki yatırımlarımızı da hayata geçirmek için çalışmalara başladık. Bu süreçte; Hayat Kimya ile Mersin’de yeni bir temizlik kağıdı üretim tesisi; Kastamonu Entegre ile Samsun’da yonga levha ve Balıkesir’de MDF tesisi kuruyoruz. Geçen yıl ülkemizde oluşan acil ihtiyaca cevap verebilmek için Kocaeli üretim kampüsümüz içinde cerrahi maske fabrikası kurduk. Bu yatırım ile birlikte yeni bir kategoriye daha adım atmış olduk. Yurt dışına baktığımızda da Mısır’da non-woven, Cezayir ve Rusya’da kağıt ve yine Rusya’da yonga levha tesislerimizi kuracağız.” diye konuştu.