Dünyanın en prestijli doğrudan satış haber sitesi “Direct Selling News”, dev kozmetik markası Farmasi’nin dünyanın en büyük doğrudan satış şirketlerinin yer aldığı 2021 Global 100 listesinde, 30’uncu sıraya yükseldiğini açıkladı.
Geçen yıl 32’inci sıradan listeye giriş yapan Farmasi, bu yıl da yükselerek ilk 100 şirket arasına girmeyi başardı. 
Doğrudan satış endüstrisinin ekonomik ve sosyal alanlar üzerindeki küresel etkisine dair benzersiz bir bakış açısı sunan “Direct Selling News”ün, Global 100 listesinde yer alan 64 şirket, 2020’de 100 Milyon dolardan fazla gelir elde ederken, Farmasi’de 2020 gelirlerine göre 447 Milyon dolarla dünyanın en çok satış yapan şirketleri arasında üst sıralarda yer aldı.

HEDEFLERİ EN BÜYÜK DOĞRUDAN SATIŞ MARKASI OLMAK

Yerli bir marka olarak doğrudan satış sektöründe dünya devleriyle aynı sahnede olduklarını ifade eden Farmasi Yönetim Kurulu Üyesi Emre Tuna, Türkiye’de pazar liderliklerini koruduklarını, dünyada da yeni açılacak ülkeleriyle büyümeye devam ettiklerini söyledi. Çalışmalarının karşılığını görmenin kendilerini çok motive ettiğini ve gururlandırdığını belirten Tuna, asıl hedeflerinin dünyanın en büyük doğrudan satış markası olmak olduğunu söyledi.