ANKUTSAN AŞ., Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen "Kente Önem Katanlar - KÖK" Ödülleri kapsamında ödüle layık görüldü.

Firma, Türkiye’nin ilk 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Antalya firmaları kategorisinde ödülün sahibi olurken,  Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Davut Çetin ve ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Atılgan şirketi ziyaret ederek ödülü ANKUTSAN Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Çakal’a takdim etti.

Kente Önem Katanlar kelimelerinin baş harflerinden oluşan ve ATSO'nun geleneksel ödül törenlerini tek bir çatı altında toplayan KÖK Ödülleri, geçtiğimiz yıl ilk kez verilmişti.

NİTELİKLİ KAĞIT PROSESLERİNE UYGUN İLK VE TEK HAT 

Ankara ve Mersin üretim tesislerinin yanı sıra Antalya'da da tesisi bulunan firmanın, 32 bin metrekare kapalı alan üzerine kurulu Antalya tesisinde, yılda 100 bin ton oluklu mukavva levha ve kutu üretimi gerçekleştiriliyor.

Şirketin söz konusu tesisindeki oluklu mukavva levha ve kutu üretimi yaptığı hattı, Türkiye’de nitelikli kâğıt proseslerine uygun konfigürasyonda dizayn edilen ilk ve tek hat olma özelliğini taşıyor.