CEM KARATAY - Günmak'ın Türkiye temsilciliğini yürüttüğü Kawasaki Robotics, 3D simülasyon aracı K-Virtual ile verimli tesis mühendisliği, pratik robot simülasyonu ve kullanışlı çevrimdışı programlama için yeni bir yazılım çözümü sunuyor.

K-Virtual artık Temel Seviyeden Uzmanlık Seviyesine kadar (from Basic to Expert) çeşitli sürümlerde mevcuttur ve ark kaynağı gibi çeşitli uygulamalar için optimize edildi.

Böylece şirketler, Kawasaki robotların tam performans kapasitesini, ilk kurulumdan yeniden programlamaya ve tesisin yeniden mühendisliğine kadar bireysel otomasyon çözümlerinde tam olarak kullanabiliyor.

K-VİRTUAL'IN ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

•    K-Virtual, CENIT'in Fastsuite Edition 2 teknolojisine dayanmaktadır ve Kawasaki robotları ve ekipmanları ile kullanım için optimize edilmiştir. 
•    K-Virtual'da her türden tesis tam ve en yüksek hassasiyetle haritalanabilir, tasarlanabilir ve planlanabilir. 
•    K-Virtual Arc Edition ayrıca ark kaynağı için yolların programlanmasını son derece sezgisel hale getirir, bunları otomatik olarak optimize eder ve gereken süreyi minimuma indirir.


Kaynak otomasyonunu kolaylaştıran K-ARC Basic ve K-Virtual ile Kawasaki Robotics, robot kaynak portföyünü yeni pratik donanım ve yazılım çözümleriyle genişletiyor: 

https://www.stendustri.com.tr/robot-yatirimlari/gunmak-tan-yeni-ark-kaynagi-cozumu-h108018.html