Kawasaki Robotics Türkiye temsilcisi Günmak, kompakt ark kaynağı hücresi Kawasaki K-ARC Basic ile eksiksiz bir anahtar teslimi ark kaynağı robot çözümü sunuyor.

Kawasaki Robotics K-ARC Basic, kompakt ve tak-çalıştır kaynak hücresi, kompakt bir hücre içinde kaynak işlemlerini otomatikleştirmek için gereken her şeyi sağlıyor ve eksiksiz bir ark kaynağı robot çözümü olarak öne çıkıyor.

Kolaylıklar kurulan ve hemn üretime başlanabilen robotik hücre başka bir montaj işine ihtiyaç duymuyor.

MIG ve MAG kaynağı için uygun olan yeni ürün, hücre içinde, Kawasaki Robotics BA006N ark kaynak robotu ve diğer yüksek kaliteli bileşenlerden meydana geliyor. Aynı zamanda Kemppi gibi birçok önde gelen üreticinin kaynak ekipmanları ile hazırlanmış hücreler de mevcut.  

KOBİ'LERİN KAYNAK OTOMASYONUNA BAŞLANGICI İÇİN UYGUN

Kawasaki Robotics güvenlik modülü Cubic-S, bir aşınan parça paketi ve bir Siegmund başlangıç kiti dahildir- gerektiğinde başka seçenekleri de bulunuyor.

Kullanımı son derece kolay olan, sağlam ve esnek K-ARC Basic Ark Kaynak Hücresinin programlanması ve kullanımı sadece birkaç saat içinde öğrenilebiliyor.

Bu, az çabayla maksimum kaynak hızı, minimum kaynak sıçraması ve neredeyse hiç düzeltmeye gereksinim duymuyor. Bu nedenle K-ARC Basic, küçük ve orta ölçekli şirketler için bile kaynak proseslerinin otomasyonuna giden en uygun ilk adımdır.

Kawasaki Robotics, 3D simülasyon aracı K-Virtual ile verimli tesis mühendisliği, pratik robot simülasyonu ve kullanışlı çevrimdışı programlama için yeni bir yazılım çözümü de sunuyor. Böylece şirketler, Kawasaki robotların tam performans kapasitesini, ilk kurulumdan yeniden programlamaya ve tesisin yeniden mühendisliğine kadar bireysel otomasyon çözümlerinde tam olarak kullanabiliyor.

Kompakt ark kaynağı hücresi K-ARC Basic ile birlikte sunulan sezgisel 3D simülasyon aracı K-Virtual ile ilgili haberimize linkten ulaşabilirsiniz: 

https://www.stendustri.com.tr/robot-yatirimlari/cevrimdisi-programlama-icin-yeni-yazilim-h108078.html