Dünya; basımevi, ajans, yayıncılık ve e-ticaret gibi birçok alanda faaliyet gösteriyor. Eğitim alanında da 20 yılı aşkındır Dünya Education çatısı altında çalışmalarını yürüten akademi, 25 yıldır da Cambridge’in distribütörlüğünü üstleniyor.

Eğitim sektöründe daha da güçlenmek için Dünya Akademi ile yeni bir yolculuğa adım attıklarını belirten Dünya Eko A.Ş. CEO’su Burcu Kösem, akademinin çalışmalarını Endüstri Radyo’da Reel Piyasalar programında anlattı.

BÜTÜNSEL BİR BAKIŞ AÇISI HAKİM

Eğitimin önemini çizerek sözlerine başlayan Kösem, bütünsel bir bakış açısıyla özgün bir eğitim hizmeti sunmak için çalıştıklarını belirtti. Kösem, akademide çağa ayak uyduran, nadir ve özgün eğitimler ile eğitimcilerin yer aldığını söyleyerek çeşitli sektör ve kurumlara eğitim ve danışmanlık hizmeti verdiklerini de ifade etti.

Kösem, “Koç gibi eğitmen nasıl olur?’ vurgusunu yapmayı çok istedik. Günümüzde, gelecek ve yaşam boyu öğrenme odaklı çalışarak adeta koç gibi programlar olduğunu görüyoruz. Diyoruz ki aslında herkes birer Koç gibi eğitmen, yönetici, öğrenci olmalı. “ dedi.

AMAÇ; EĞİTİMİN GELECEĞİNE IŞIK TUTMAK

Akademinin içinde sürdürülebilir liderlik, gelişim yönetimi, farkındalıklı profesyonellik, kazanma sanatı, liderin beyni, inovasyon, 360 derece iletişim, yeni nesil girişimcilik, koç gibi yönetici olmak, aile şirketleri ve geleceğin liderleri gibi birçok program hayata geçirdiklerini belirten Kösem, Türkiye’de kurumlara ve bireylere eğitim hizmeti sunduklarının altını çizdi.

Kösem, özellikle eğitimin geleceğine ışık tutmak istediklerini belirterek, Dünya Akademi’de eğitimlerin başladığını duyurdu.