Osram'ın güvenli sürüş için geliştirdiği yüksek performans lambası Xenarc Night Breaker Laser, olağanüstü parlaklık ve kompakt tasarımı ile dikkat çekiyor.  Night Breaker Laser ve Silver lambaları, görüş alanını iyileştirirken, sürücülerin tehlikeyi daha erken görmelerine yardımcı oluyor. Bu inovatif ürünler, 21 Kasım’da Radisson Blu Otelde’de düzenlenen lansman ile iş ortaklarına tanıtıldı. Gece görüş özelliğiyle öne çıkan Night Breaker Silver ve yüzde 200'e kadar daha fazla parlaklık sağlayan Night Breaker Laser büyük ilgi gördü. 

DAHA AYDINLIK YOLLAR

Osram Türkiye Otomotiv Satış Müdürü Can Sürücü, tanıtımda yaptığı konuşmada, yeni seri ile ilgili olarak; "Yüksek ışık sağlayan lambalar ortalamanın üstünde performans ile sürücülerin yolu çok daha net görmesini sağlıyor" diyerek, sürücülerin tehlikeli durumları, engel ve yolu kullanan diğer araçları böylece daha kolay fark edebildiklerinin altını çizdi. Sürücü, Xenarc Night Breaker Laser serisinin, en yüksek performanslı lambalar olarak öne çıktığını aktardı. 

'LAZERLİ KABARTMA' TEKNİĞİ İLE ÜRETİLİYOR

Night Breaker Laser'in üretiminde yenilikçi lazerli kabartma tekniğini kullanarak sektöre öncülük eden Osram'ın bu ürünleri, 150 metreye varan bir ışık ışını sağlıyor ve lazerle oyulmuş ürün adını barındırıyor. Yasal olarak belirlenmiş sınırdan yüzde 150 daha fazla parlaklık sağlayan Night Breaker Laser,  H1, H3, H4, H7, H8, H11, HB3 ve HB4 versiyonlarıyla hizmet veriyor. 
Kusursuz gece görüşü sağlayan Night Breaker Silver ise yolu yüzde 100'e kadar daha fazla aydınlatıyor.