Endüstriyel otomasyon ve IT ürünleri konusunda katma değeri yüksek, inovatif teknoloji ürünleri geliştiren ve prestijli markası ARTECH üzerinden Türkiye ve dünya pazarına sunan Çizgi Teknoloji, ilk yerli üretim Artech Marine Monitör ve yerli savunma sanayi çözümlerini müşterileriyle buluşturuyor.

ZORLU DENİZ ŞARTLARINDA KESİNTİSİZ ÇALIŞIYOR

Çizgi Teknoloji’nin müşterilerine sunduğu ilk yerli üretim Artech Marine Monitör, zorlu deniz şartlarında çalışmaya uygun özellikleriyle dikkat çekiyor. 

Kesintisiz bir biçimde 7/24 çalışmaya uygun olan Marine Monitör, darbelere dayanıklı yapısı ve paslanmaz metal gövdeden oluşması sebebiyle çetin deniz şartlarına kolay uyum sağlıyor.

SÜREKLİ VE GÜVENİLİR BİLGİ AKIŞI SAĞLIYOR

19'' ve 24'' ekran boyutu olmak üzere iki alternatif ile piyasaya sürülen ürün, IP65 önyüz korumasının yanı sıra EN 60945 (Deniz seyrüsefer ve radyo haberleşme donanımı ve sistemleri), EMC ve EMI ile CE Sertifikası ile gerek ulusal gerekse uluslararası standartlara ve sertifikalara sahip. 

Gece, şafak ve gün görüş kolaylığı sağlayan ürün, deniz üstü araçların cihaz ve aksesuarlarından aldığı verileri görüntü sinyali olarak alıp, görüntüye çevirerek anlık, sürekli ve güvenilir bilgi akışına imkan veriyor.

Ürünün yenilikçi yönleri ise şu şekilde:

•    Çizgi Teknoloji’nin kendi Geliştirdiği ECDIS Kalibrasyon Sistemi ile Kalibre Edilmiş Olması 
•    Otomatik ECDIS Mod ve Arka Işık Ayarı
•    1:5000 Kontrast Oranı

ROBOTLU TEZGAH BESLEMEYLE YÜZDE 25 VERİMLİLİK ARTIŞI SAĞLIYOR ROBOTLU TEZGAH BESLEMEYLE YÜZDE 25 VERİMLİLİK ARTIŞI SAĞLIYOR

YERLİ YAZILIMI VE DONANIMI İLE SAVUNMA SANAYİNİN HİZMETİNDE 

Firma, savunma sanayinin ihtiyaçlarına yönelik olarak geliştirdiği Artech Askeri Monitör ürününü pazara sunuyor. Yerli üretim olan ürün, kolluk kuvvetlerinin haberleşmesini ve kontrolünü amaçlıyor.

Yüksek şok ve vibrasyona dayanıklı olan cihaz, geniş sıcaklık aralıklarında ve zorlu sahalarda çalışmaya uygun olarak geliştirildi. IP67/68 Koruma sınıfına sahip olmasının yanında -20/+55°C ortam koşullarına dayanıklı ekranıyla, yüksek soğuk ve sıcaklardaki ortam koşullarına dayanıklılığı ile öne çıkıyor.

Yüksek çözünürlüklü ekran serisi Artech Askeri Monitör, şimdi Çizgi Teknolojisi kalitesi ve güvencesiyle savunma sanayinin hizmetine sunuluyor.

https://www.cizgi.net/

https://www.artech-ipc.com.tr/