HKTM Hareket Kontrol Teknolojileri Merkezi, “iyi mühendislik” vizyonu, 25 yıllık deneyimi ve yeni yatırımları sayesinde bulunduğu her sektörde işine odaklanarak büyümeye devam ediyor. 

FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜLEBİLİR KILMAYI AMAÇLIYOR

HKTM Grubu, özellikle beyaz eşya, otomotiv, cam ve genel endüstri alanlarında ürettiği makina ekipmanları ve robotik uygulamalarını, uluslararası arenada güçlenerek sürdürülebilir kılmak ve dünyada bir numara olmak hedefiyle bünyesinde makers firmasını hayata geçirdi.

HKTM bünyesinde 18 yıldır başarılı işlere imza atan Fırat Erpolat önderliğinde faaliyetlerine başlayan firma, özellikle kaynak, yapıştırma, transfer ve montaj uygulamalarında müşterilerinin talep ve ihtiyaçlarını karşılayacak.

“TÜM DÜNYADA KALICI PROJELER YAPMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Genel Müdür Fırat Erpolat, anahtar teslim projelerde, inovatif mühendislik anlayışıyla gücü, tecrübeyi ve yeteneği bir araya getiren makers’ın kuruluşuyla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:

“20 yıllık sektörel deneyimimizle bu iş özelinde odaklanarak güçlü ve tecrübeli ekibimizle, Gebze Mollafenari’de yaklaşık 1.100 metrekarelik alanda faaliyetlerimize devam edeceğiz. Hedeflerimizin başında; fabrika otomasyonu alanında özelikle Almanya ve İtalya’dan gelen üretim hatlarının makers olarak Türkiye’de yapılmasını sağlamak ve global arenada büyük bir oyuncu olmak yer alıyor.

En güncel teknoloji çözümlerine açık, inovatif ve proaktif bir yaklaşım ve bu yaklaşımın getirdiği özveriyle, müşteri taleplerine göre özel ve otomatikleştirilmiş, robotik sistemler ile entegre edilen makinalarımızın üretken süreçlerini sürekli iyileştirme sözü vererek anahtar teslim olarak tüm dünyada kalıcı projeler yapmak için bu yola çıktık. 

İnovatif mühendislik anlayışımızla birlikte makers çatısı altında mühendislik ve üretim ekosistemimizle güvenilir partnerlerimizle kol kola yürümeyi hedefliyoruz.” 

TEZMAKSAN'IN CUBEBOX İHRACATI 36 ÜLKEYE ULAŞTI TEZMAKSAN'IN CUBEBOX İHRACATI 36 ÜLKEYE ULAŞTI

"ZORLU YOLCULUKTA FIRAT ERPOLAT VE GÜÇLÜ EKİBİNE BAŞARILAR"

HKTM Yönetim Kurulu Başkanı Tunç Atıl ise, “Büyük bir birikimle başladığı bu zorlu yolculukta, Fırat Erpolat ve güçlü ekibine en içten başarı dileklerimle…” ifadelerini kullandı.