Gitgide zorlaşan kış şartları ve elektrikli ısıtıcılara duyulan ihtiyacın daha da hissedildiği bu dönemde, tüketiciler ısınma maliyetlerini minimize etmeye çalışıyor. UFO Pazarlama ve Satış Direktörü Erhan Sarı, elektrikli ürünlerde son dönemlerde yaşanan yüksek oranlardaki artışa dikkati çekerek, "Fiyat artışlarına karşı indirimle direnme kararı aldık" diye konuştu.

İNŞAAT MALZEMESİ İHRACATI YENİ YILA DÜŞÜŞLE BAŞLADI İNŞAAT MALZEMESİ İHRACATI YENİ YILA DÜŞÜŞLE BAŞLADI

"ELEKTRİK TASARRUFUNA İMKAN VERECEĞİZ"

Sarı, konuyla ilgili olarak, "Tüketici alım gücünün düşmesi ile ihtiyaç ürünlerinde sağlığından ve güvenliğinden ödün vererek kalitesiz ürünleri satın alıyor. Böylesi zorlu bir dönemde fiyatlarımızda artışa gitmek yerine, yüksek oranlarda indirimler yaparak tüketicilerimizin yanında olacağız. Zorlayıcı şartlara rağmen ürünlerimizi erişilebilir fiyatlarla tüketicilerle buluşturmayı sürdüreceğiz. Güvenliği ve kalitesinden taviz vermeyen ürünlerimizle tüketicilerin yüksek miktarlarda elektrik tasarrufu elde etmelerini de sağlayacağız. Böylece bütçelerini sarsmadan sıcak bir kış geçirmelerine imkan sunacağız." ifadelerini kullandı.

"STOKLARDA CİDDİ ZARAR EDİYORUZ"

Sarı, ısıtıcı ürünlerinde kullanılan ham madde ve parçaların maliyetinin dövize endeksli olduğunun altını çizerek, sözlerini şöyle noktaladı: 

"Yurt dışında ham maddelerin döviz bazında artışı ve yurt içerisinde döviz kurundaki yükselmeler maliyetlerimizi çok artırdı. Stoklarda ciddi zarara uğruyoruz. Fakat tüketicilerin giderek azalan alım gücü karşısında sorumluluk bilinci ile hareket ederek fiyat artışlarına karşı indirimle direnme kararı aldık."