Monte Grup, endüstriyel modüler yapı üretimiyle birçok prestijli firmanın projelerinde tercih ettiği bir marka. 

Endüstriyel modüler yapılarıyla cafe, satış ofisi, ev gibi farklı kullanım alanlarının taleplerini karşılayan firmanın öne çıkan çözümlerinden biri de şantiye konteynerleri. 

İklim şartlarıyla ve çevre faktörleriyle etkileşim içerisinde olması sebebiyle iş hayatının en zor çalışma sahaları arasında yer alan inşaat şantiyelerinde en önemli ihtiyaçlardan biri işçilerinin dinlenme zamanlarında ihtiyaçlarını güvenli aynı zamanda konforlu bir iç ortamda giderebilmesini sağlayacak olan konteynerler. Monte Grup, konteyner ve modüler yapı çeşitleriyle inşaat şantiyelerinde bu ihtiyaca cevap veriyor. 

Yatakhane, yemekhane, ofis, giyinme odası gibi birtakım ihtiyaçlar için kullanılan şantiye konteynerleri ile Monte Grup, çalışanlara güvenli ve konforlu bir yaşam alanı sunuyor. 

Sahip olduğu teknoloji ve tecrübe ile standartların çok daha ötesinde bir üretim gerçekleştiren marka taşyünü yalıtım ve izolasyon, epoksi zemin uygulaması, baklava sac zemin uygulaması, ahşap lambri uygulaması, betopan kaplama, sandwich panel kaplama, alikobant kaplama, ahşap kaplama, hidrolik açılır kapaklar, uzaktan kumandalı panjur/kepenk uygulamaları gibi ihtiyaçlara uygun birçok uygulama yapıyor.