Doruk’un ABD'de konumlanan şirketi ProManage Smart Manufacturing Solutions Corp. şirketi, Japon partneri ITO Corp. ile 20-22 Ocak tarihlerinde Japonya'nın başkenti Tokyo’da gerçekleştirilen Smart Factory Expo’ya katıldı.

DEMO ALANIYLA ÜRÜNLERİNİ DENEYİMLEME İMKANI SUNDU

Firma, hibrit olarak hem online hem de sahada gerçekleştirilen etkinlik kapsamında yapay zeka ve artırılmış gerçeklik teknolojileriyle tam entegre dünyadaki tek akıllı üretim yönetimi sistemi olan ProManage ile her ölçekten işletme için uygulanabilecek kolaylığa sahip ProManage Cloud ürününü fuarda ziyaretçilere sundu.

Farklı ülkelerden birçok iş dünyası profesyoneliyle bir araya gelen firma, katılımcılara özel olarak oluşturulan demo alanıyla yeni ürünü ProManage Cloud’u deneyimleme olanağı tanıdı ve katılımcıların ilgisiyle karşılaştı.  

Katılımcıların deneyimine sunulan ve büyük ilgi gören ürün, küresel pazarda rekabette öncü ve dijitalleşen dünyada yeni oyun kuruculardan biri olmak isteyen her işletme için birçok avantajı bulunuyor.

MALİYETLERİ AZALTIYOR, DOĞAYI KORUYOR

Ürünüyle işletmelerin verimliliğinin artmasına ve Endüstri 4.0’a hazırlanmalarına katkıda bulunacak firma, böylece makina arızası ve arıza süresinde azalma, daha hızlı müdahaleyle arıza yanıt sürelerinde iyileştirme ve kalite oranında artış imkanı veriyor.

Manuel veri girişi, dokümantasyon ve rapor hazırlama süreçlerinde zaman ve emek kayıplarının ortadan kaldırılmasını sağlayan sistem, kağıtsız çalışma özelliğiyle işletmelerin maliyetlerini azaltıyor ve doğayı koruyor. 

DÜNYANIN HER YERİNDEN YÖNETME OLANAĞI

Sunucu sağlama, depolama ve bakım etkinlikleri yerine müşterilere ve üretime odaklanmayı mümkün kılan güvenilir bulut platformu özelliğiyle ürün, gerçekleştirilecek yatırımların, üretim proseslerinin geliştirilmesi ve devreye alınması süreçlerinin kısaltılmasını sağlayarak kullanıcılarına dünyanın her yerinden işletmelerini yönetebilme olanağı tanıyor.

Ürün ile herhangi bir ek sunucu, veritabanı veya sistem lisans ücreti ödemesine ihtiyaç duymaksızın sadece kendilerine uygun paketi seçerek dijitalleşme yolculuklarına başlayabilen işletmeler, gerek geleneksel gerekse modern makinaları için geniş veri toplama seçeneklerine sahip oluyorlar.