İnsan yaşam kalitesini artırmak, can ve mal güvenliğini sağlamak adına standartlar her geçen gün yenilenmekte ve geliştirilmektedir. Her alanda standartlar üzerinde yapılan değişikliklerin hayata geçirilebilmesi için ürünlerin, projelerin ve uygulamaların yetkin firmalar tarafından yapılması önemlidir.
Alçak gerilim tip testli pano sistemlerinin doğru ve eksiksiz olarak tesis edilebilmesi için doğru proje ve şartnamenin hazırlanması, ilgili standartlara uygun doğru ürünün seçilebilmesi, işin de uzman eğitimli doğru uygulamacılar tarafından elektro-montajının yapılması çok önemlidir.
Bu beklentileri karşılamak adına Türkiye genelinde başlatmış olduğumuz PanelMaster partnerlik sistemimiz ile PanelMaster Gold konseptinde müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

PanelMaster Gold nedir?

PanelMaster Gold, partnerler tarafından tasarım ve uygulama kurallarına uygun olarak elektro-montajı yapılmış alçak gerilim pano sistemleridir. Ayrıca ve lisanslandırılmıştır. Projeye sadece partnerler tarafından teklif verilebilir ve uygulama yapılabilir. Marka listesinde PanelMaster Gold yazması yeterlidir. 

PanelMaster Partner nedir?

EAE Elektroteknik tarafından belirlenmiş teknik ve ticari kriterleri sağlayarak 1 yıl boyunca standart PanelMaster ve PanelMaster Gold konseptindeki ürünlerimizin montajına ve satışına hak kazanan pano firmalarıdır.