Türkiye’de iki farklı bölgede faaliyet gösteren SGS Automation&Drives, 2006 yılında merkez olarak Gebze-Kocaeli’nde kurulmalarından bu yana otomasyon alanındaki çalışmalarını her geçen gün geliştirmeye devam ediyor. İzmir Şubesi’nde de müşterilerine çözüm sunan SGS Automation&Drives’ın Satış Koordinatörü Saadettin Yeşil, firmalarının iş gündeminde yer alan projeleri ve yakın dönem hedeflerini anlattı.

 

KARDEMİR İLE YENİ ANLAŞMA

Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılmış olan Kardemir Karabük Demir Çelik San. ve Tic. A.Ş.’nin 120 Ton/Saat kapasiteli, 3. Pota Ocağı Elektrik Seviye 1 ve Seviye 2 Otomasyon Sistemleri imalat, yazılım ve devreye alma işlerimiz tamamlandı. Müşterimiz üretime başladı. Bunun dışında yine Kardemir Karabük Demir Çelik San. ve Tic. A.Ş. ile yeni imzalamış olduğumuz sözleşme ile geçtiğimiz günlerde başlatılan revartmanlar, revizyon planında olan BOF-1 Elektrik Otomasyon Sistemi revizyonu tarafımızdan yapılacak. Çalışmalar başladı. Proje kapsamında eski nesil PLC kontrol üniteleri, operatör kontrol bilgisayarları ve motor sürücüleri, yeni nesil ürünler ile revize edilecek ve programları yazılarak devreye alınacak.

“KAPASİTEMİZİ ARTIRACAĞIZ”

Bilindiği üzere şirketimiz Türkiye'de, Gebze Merkez olmak üzere İzmir Şubesi ile birlikte iki bölgede birden faaliyetini sürdürüyor. Gelecek dönem içerisinde İzmir organizasyonumuzun faaliyetlerine imalat sürecini de ilave ederek kapasitemizi artırmayı planlıyoruz. Diğer bir planlamamız ise; Ağır Sanayi tesislerine ve özellikle demir-çelik tesislerine yönelik yeni nesil çözümler olacak. Detaylarını daha sonra detaylı bir şekilde paylaşacağımız ve tamamlanan proje sayıları artan bu çözümler özellikle Endüstri 4.0 kavramına bu sektörde öncülük yapacak ölçekte çözümler olacak.