SIBUR, TÜRK MÜŞTERİLERİNE MÜZAKERE KONFERANSI DÜZENLEDİ SIBUR, TÜRK MÜŞTERİLERİNE MÜZAKERE KONFERANSI DÜZENLEDİ

HARTİNG Türkiye ile TÜRASAŞ Eskişehir Bölge Müdürlüğü arasında, E5000 lokomotiflerinin konnektör temin edilmesine ilişkin sözleşme imzalandı. Böylece bu yıl ilk kez 10-12 Mayıs 2022 tarihlerinde  gerçekleştirilen Rail Industry Show Fuarı’na katılarak müşterileriyle buluşan firma, fuar esnasında önemli bir iş birliğine de imza atmış oldu.

ÜRÜNLER, E5000 LOKOMOTİFLERDE KULLANILACAK

HARTİNG markasıyla global raylı sistem araç, sistem ve alt sistem bileşenleri üreticileri ile yaklaşık 80 yıllık uzun soluklu çözüm partnerliği bulunan HARTİNG Türkiye, söz konusu çözüm partnerliğine Türkiye raylı sistem pazarında da hız kesmeden artırarak devam ettiriyor.

Firmadan konuyla ilgili yapılan açıklamada, bu kapsamda daha önce prototip aşamasında destek olunan, sonrasında TÜRASAŞ Eskişehir Bölge Müdürlüğü tarafından seri imalat aşamasına geçen E5000 lokomotiflerinde kullanılmak üzere 67 kalem konnektör temini ile ilgili taraflar arasında mal alım sözleşmesinin imzalandığı bildirildi.

RAİL INDUSTRY SHOW 2022 ESNASINDA İMZALANDI

Açıklamada ayrıca, sözleşmenin Rail Industry Show ile aynı tarihte imzalanmasının da taraflar için güzel bir tesadüf olduğu belirtildi.

Sözleşme imzasında HARTİNG Türkiye Genel Müdürü Ahmet Can Ayan ve Ulaşım Sektör Müdürü Kamuran Altay; yüksek kalite, erişilebilirlik ve hızlı tedarik konularında HARTİNG markasına gösterilen güvenden ötürü TÜRASAŞ sözleşme yetkililerine ayrıca teşekkür ettiler.  

DEMİRYOLU SEKTÖR TEMSİLCİLERİNİ BİR ARAYA GETİRDİ

Uluslararası demiryolu sektörünün kamu ve özel sektör temsilcilerini buluşturan Demiryolu Endüstrisi Altyapı ve Teknolojileri Fuarı ve Zirvesi - “Rail Industry Show,” 10-12 Mayıs 2022 tarihlerinde Eskişehir’deki ETO-TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Modern Fuarcılık tarafından organize edilen, Ankara Sanayi Odası, Eskişehir Ticaret Odası, DTD Demir Yolu Taşımacılığı Derneği, Raylı Sistemler Derneği (RAYDER), ARUS, UTİKAD ve Eskişehir Sanayi Odası tarafından desteklenen fuar, Türkiye’nin demiryolu hatları ve endüstrisi için tüm ürün ve çözümleri ziyaretçilerin beğenisine sundu.