Dana Brevini planet redüktör, kule dönüş redüktörü, hidrolik motorlar ve valfler ile birlikte araç yürüşünde kullanılan elektrik motorlar ile birlikte müşterilerine A’dan Z’ye çözümler sunuyor.

Dana, 1904 yılından beridir faaliyette olan ve kardan milinin mucidi Clarance Spizer’ın ürünleri olan aks ve şanzımanlarının üretimine ve satışlarına, yine araç yürüyüş sistemleri içerisinde tedarik sağlıyor.

Bu ürün grupları içerisinde yine hidrostatik şanzıman, powershift (çok vitesli mekanik) şanzıman ve tekerleğe entegre torkhub, entegre direksiyon ve fren sistemli aks grupları dahildir. 118 yıllık tecrübesiyle DANA günümüzde gittikçe daha çok kullanım alanı bulan elektrikli araç sistemlerine hem aks ve elektrikli motorunda özgün birleşik tasarımıyla üreticilere sunuyor.

HELİSEL REDÜKTÖR PAZARINA YENİ SOLUK

Endüstriyel redüktör ürün grubunda planet redüktör ile dünya markası haline gelmiş olan Dana Brevini yeni Evomax serisi ile ağır hizmet tipi helisel redüktör pazarına yeni bir soluk getiriyor. “Monoblock” (Yekpare gövde) 50.000 Nm ye kadar ve Multisplit (parçalı gövde) olarak 300.000 Nm tork’a kadar yüksek hız ve yüksek tork isteyen uygulamalarda başarıyla kullanılmaktadır. Yeni Evomax serisi ile çimento, demir çelik, geri dönüşüm, maden, marine, plastik, sektörlerindeki faaliyetlerini ivmelendirecek.

SIBUR, TÜRK MÜŞTERİLERİNE MÜZAKERE KONFERANSI DÜZENLEDİ SIBUR, TÜRK MÜŞTERİLERİNE MÜZAKERE KONFERANSI DÜZENLEDİ

Almanya’da yeni yatırımlar ve kapasite arttırımıyla güçlendirilen Evomax ürün grubu yeni dönemde yüksek kalitesi ve oldukça rekabetçi fiyatlarıyla sektörün dikkatini çekiyor. 

ELEKTRİKLİ MOTORLU YÜRÜYÜŞ SİSTEMLERİ

Tekerlekli/paletli yürüyüş sistemlerinde ve araç ve hareketli makina üreticilerinden teknoloji ilerledikçe birçok seçeneği müşterilerine sunması ve ürün yelpazesini genişletmesi bekleniyor. İşte tam da bu noktada Dana Brevini hidrolik ve mekanik çözümlere ek olarak elektrikli motorlu yürüyüş sistemleri üretici seçeneklerini arttırmaya ve ürün gamını zenginleştirmeye yardımcı oluyor.

Elektrik motoru seçeneklerinde de alternatif akım indüksiyon motoru, relüktans motoru, sabit mıknatıslı IPM motorlar gibi seçeneklerle uygulamaya ve gereksinimlerine göre farklı tip motorları kullanıcıya sunuyor. Bu motorlar makaslı platform, süpürge araç sistemleri, manlift gibi uygulamalarda farklı çalışma koşullarına göre seçim yapılarak kullanılabiliyor. Bu motorlar Dana TM4 kalite güvence ve tecrübesiyle yüksek talep görmektedir.

HİDROLİK ÜRÜN SEÇENEKLERİNDE NELER VAR?

Hidrolik ürün seçenekleri arasında kapalı çevrim değişken deplasmanlı pompa olan S6CV ürünü 75-128 cc arasındadır ve çalışma basıncı max 400 bar’dır. 

Kapalı çevrim (Transmisyon-Hidrostatik) pompalarda; elektronik oransal hidrolik oransal ve otomotiv kontrol gibi kumanda sistemleri bulunmaktadır. 

Açık çevrim pompalarda ise yük duyarlı, güç duyarlı, fan/soğutma kontrolü gibi düzenekler standart olarak temin edilebilrmektedir. Bunun yanı sıra 9 pistonlu 61-215 cc arasında deplasman ve 430 bar max çalışma basıncı max olan SH9V değişken deplasmanlı eksenel hidrolik pompalar mevcuttur, çift hızlı hidrolik uyarılı kompakt eksenel pistonlu B5VR motoru ise 38-45 cc arasındadır ve max çalışma basıncı 400 bar dır. 

Gemi vinçleri, tekerlekli portal vinçler de kaldırma-indirme ve vinç ekipmanları için ürün çeşitliliği ile standartlara uygun şekilde makina için uygun sistemleri sağlıyor.