Uluslararası otoyol sektörünün çatı örgütü olan ve 1948 yılında kurulan ABD - Washington merkezli International Road Federation (IRF) tarafından verilen IRF Küresel Yollar Başarı Ödülleri sahiplerini buldu.

1915 ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ YAPIM METODOLOJİSİNDE BİRİNCİ OLDU

1915 Çanakkale Köprüsü dünya basınında: Türkiye'nin umutlu geleceğinin  simgesi - Yeni Şafak

1915 Çanakkale Köprüsü, 31 Ekim – 3 Kasım 2022 tarihleri arasında Washington’da düzenlenen Yarına Ulaşan Yollar Konferansı kapsamında düzenlenen ödül töreninde Yapım Metodolojisi kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

1915 Çanakkale Köprüsü'ne verilen ödülü, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Müşaviri Fethi Turgut, KGM Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bölge Müdürü Sezgin Küçükbekir, Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Sağlam ve yüklenici ortak girişim adına ÇOK A.Ş. İcra Kurulu Üyesi Reşit Yıldız birlikte aldılar.

TÜDÖKSAD’IN 24. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ TÜDÖKSAD’IN 24. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) tarafından yap - işlet - devret modeliyle ihale edilen; inşaat çalışmaları Türkiye’den Limak İnşaat ve Yapı Merkezi

2021 YILINDA YILIN EN BAŞARILI FİNANSMAN PROJESİ SEÇİLMİŞTİ

Çanakkale Köprüsü'nü bisikletle geçen ilk kişi oldu

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi, zengin kaynak çeşitliliğine sahip çoklu finansman yapısı nedeniyle Uluslararası Yollar Federasyonu (IRF) tarafından geçen yıl “Yılın En Başarılı Finansman Projesi” seçilmişti.

1915 Çanakkale Köprüsü, şu ana dek 12 finans ödülü, 1 çevre ödülü, 4 istihdam ödülü ve 2 mühendislik ödülü kazanmış durumda.