Üretim dünyasının güçlü oyuncularının, 16-17-18 Ekim'de eş zamanlı olarak düzenlenecek, alanında ilk ve tek olan 4. Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi ile Türkiye'nin ilk Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi’ne yoğun katılım göstermesi bekleniyor. 

Üretim alanında Türkiye'nin lokomotifi olan fabrikaların teknik departman ve yatırım departmanı yöneticileri, tesislerinde 2019'da gerçekleştirecekleri; verimliliği artıracak, üretimi otomatikleştirecek projeler için birlikte yürüyeceği partnerleri, İstanbul WOW Convention Center'da eş zamanlı düzenlenecek, teknolojinin kalbinin attığı bu iki Zirve'de belirleyecek.  

4. kez düzenlenen, Türkiye'nin alanında ilk ve tek organizasyonu Robot Yatırımları Zirvesi&Sergisi ile yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirilen başarılı Endüstri 4.0 uygulamalarının paylaşılacağı Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi&Sergisi'ne tüm sektör profesyonellerini bekliyoruz.  

Biz de bu iki Zirve'de dağıtımı gerçekleştirilecek ST Otomasyon Dergimizin yeni sayısında sektör bağımsız olarak tüm endüstriden güçlü oyuncuları kapak bölümümüzde ağırlayıp, bu alanda çözüm sunan markaların yöneticileri ile de keyifli söyleşiler gerçekleştirdik, görüş ve incelemelerinize sunuyoruz. 

Kapak bölümümüzde bu ay; Mercedes Benz, Karsan, DemirDöküm, Hunca, Kale Kilit ve Wee Baby fabrika ziyaretlerine yer vererek son dönem otomasyon yatırımlarını ve  yakın gelecek yatırım planlarını siz değerli okuyucularımız ile paylaşıyoruz.

16-17-18 Ekim'de İstanbul WOW Convention Center'da buluşmak dileğiyle!..