Tedarik zinciri yönetimine kilit önem veren mobilya sektörü depoları, stokta doğru ürünü, doğru miktarda ve uygun şartlarda bulundurmayı sağlayabilmek ve müşteri ihtiyaçlarını zamanında karşılayabilmek adına yatırımlarını şekillendiriyor. İşletmeler, depolarını doğru bir şekilde yönetebilmek ve faaliyetlerini tedarik zincirinin tüm bileşenleriyle entegrasyon içinde planlamak amacıyla çalışmalarını geliştiriyor. Hiç kuşkusuz ERP çözümlerle entegre çalışan depo yönetim sistemi, üretimden satışa kadar her noktada etkili kontrol ve yönetim sağlıyor. İşletmeler, üretim ve iş süreçlerinde ihtiyaç duyduğu, uçtan uca izlenebilirlik sağlayabildikleri entegre yazılımları, çözüm ve teknolojileri tercih ediyor. 

Müşterilerini odağına alarak verimli, ekonomik ve izlenebilir yatırımlar gerçekleştiren firmalar, beklentileri karşılamak amacıyla yol haritalarını belirliyor, bu doğrultuda üretim ve iş süreçlerini dijitalleştiriyor.

***

Bu ay kapak konumuz dahilinde mobilya sektörü depolarını inceledik. Bu çerçevede, sektöründe ilk ve en büyük elektrikli forklift dönüşüm projesini tamamlayan Kastamonu Entegre’nin deposunu ve yatırımlarını firmanın CEO’su Haluk Yıldız’dan dinledik. Yıldız, gerçekleştirdikleri yatırımlarla birlikte, ürünleri müşterilerinin depolarına daha hızlı ve güvenli bir şekilde ulaştırmalarının yanı sıra kendi iş süreçlerinde de hızı ve verimliliği sağladıklarını ifade etti.

Gündem sayfalarımızda, şirketlerden güncel gelişmeleri ve yatırımları, gerçekleştirilen fuar ve organizasyon haberlerini bulabilirsiniz.

Depolama Ürün ve Sistemleri sayfalarımızda ise; AGV, Otomatik Taşıma Sistemleri, Fabrika İçi Trafik ve Lojistik, Motor - Sürücü, Tahrik Sistemleri konularında sektör profesyonellerinin sektöre sunduğu ürün, çözüm ve uygulamaları okuyabilirsiniz.