E-ticaret sektörünü ve depolarını kapağımıza taşıdığımız Kasım sayımızla karşınızdayız. Doğru depo yönetimi, e-ticaretin kilit noktası olarak öne çıkıyor. 
Ekonominin yeni itici gücü olan ve perakendenin geleceği olarak nitelendirilen sektördeki depolarda hız, hatasız teslimat ve stok yönetimi kilit önem taşıyor. Özellikle bayram ve özel günler dolayısıyla üretimin arttığı dönemlerde zamanla yarışan sektörde, müşteri memnuniyetini sağlamak zor gözükse de planlı hareket ederek, dönemsel olarak müşteri talepleri doğrultusunda stokları yenileyerek ve en önemlisi de doğru partner ile çalışarak zoru kolaya çevirmek mümkün.
Bu ayki kapak konumuz kapsamında Türkiye’nin önde gelen E-ticaret markalarından Hepsiburada’nın Operasyon Grup Başkanı Taner Timirci ile yakın dönem yatırımlarını ve Lodamaster partnerliği ile sağladıkları kazanımları konuştuk. Firma, gerçekleştirdiği konveyör transfer ve sorter sistemi yatırımı sayesinde toplanan ve paketlenen ürünlerin kargo şirketlerine hızlı ve hatasız teslimatını sağlıyor.

Kasım sayımızda son kullanıcıların, üreticilerin ve çözüm sağlayan firmaların yenilikçi teknolojilerini, sektördeki güncel trendleri, yeni yatırımları ve haberleri okuyabilirsiniz.

“Ürün ve Sistemler” bölümümüzde ise; AGV, Akıllı Depo Sistemleri, WMS Yazılımları, Sorter, Forklift, Palet ve Raf, Ölçüm ve Tartım Sistemleri konularımız arasında yer alıyor.

Bir sonraki sayımızda görüşmek dileğiyle… İyi okumalar…