Türkiye’deki Endüstriyel Robotların En Büyük Buluşması” için artık bütün hazırlıklar tamamlandı. Sadece endüstriyel robotik çözümlere odaklanarak, robot üreticilerinin geliştirdiği güncel teknolojileri, entegratör firmaların hayata geçirdiği son uygulamaları ve robot yatırımı yapmak isteyenlere önemli tavsiyeleri bulabileceğiniz bir Zirve daha bizleri bekliyor.

Bu yıl beşincisini düzenleyeceğimiz Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi, her yıl daha da güçlenerek, üzerine katarak gerek katılımcıların gerekse ziyaretçilerin de katkılarıyla gelişiyor ve büyüyor.

Bugün üretimde robotlar daha çok kullanılıyorsa, otomotiv ve beyaz eşyanın yanı sıra farklı sektörlerde de robotlardan faydalanılıyorsa, üreticinin bu konudaki farkındalığı arttıysa bunda Zirve’nin ve derginin payının çok büyük olduğu yadsınamaz bir gerçek. Yatırımcılar, robot yatırımını hangi firma ile yapacağına, Zirve’de yapacağı görüşmelerin ardından şekillendiriyor ya da nihai karara bağlıyor.

Zirve, sürdürülebilir kaliteli üretim gerçekleştirmek, üretim maliyetlerini düşürmek, üretimde verimliliğini artırmak, hız kazanmak ve günümüz şartlarına uygun olarak üretimde esneklik kazanmayı amaçlayan şirketler için ortak buluşma, fikir alışverişinde bulunma platformu olacak.

Robotun yanı sıra ekipmanlarını üreten, entegre eden, firmaların hepsi bu zirvede, tek bir çatı altında. “Benim sektörümde hangi firmalar robot yatırımı yaptı, yatırımın sonuçları ne oldu?” sorusunun cevabını ve detaylarını da panellerde bulabileceksiniz. Katılımcı firmalar, panellerde sektör sektör çözümlerini anlatacak, üretim trendlerini paylaşacak.

Bu ayki gündemimiz doğrultusunda, dergimizin “Zirve Özel” sayısında Türkiye’nin önde gelen markalarının fabrikalarını ziyaret ederek gerçekleştirdiğimiz röportajların yanı sıra Zirve’ye katılacak firmaların neler sergileyeceklerini, hangi konulara odaklanacaklarını bulabileceğiniz bir sayı hazırladık.

5. Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi ile eş zamanlı olarak düzenlenen 2. Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi’nde de “Akıllı Fabrika, Dijital Dönüşüm, Yapay Zeka ve Otonomizasyon” gibi terimler konuşulacak, faaliyetler uygulamalı olarak gösterilecek ve işin geleceğine ışık tutacak/rehberlik edecek.

ST Endüstri Radyo’nun canlı yayınlarla her iki Zirve’nin de nabzını tutacağını, sektör temsilcilerini konuk ederek son gelişmeleri anbean aktaracağını hatırlatalım.

Robot yatırımı ve Endüstri 4.0 kararlarına yön veren, şekillendiren, akıllardaki soru işaretlerini ortadan kaldıran Zirvelerin bütün katılımcı firmalar ve ziyaretçiler için verimli ve başarılı geçmesini dilerim.

Vakit, robot ve Endüstri 4.0 konusundaki gelişmeleri ve yatırımları konuşma, masaya yatırma, karar verme ve hayata geçirme vaktidir. “Zirve”de görüşmek üzere.

Keyifli okumalar…