TOSB İnovasyon Merkezi ve Bilişim Vadisi iş birliğiyle düzenlenen "Sanayiciler Girişimcileri Dinliyor" programı girişimcilerinden Patika Robotik, Bosch’a otonom mobil robot satışı gerçekleştirdi.

ROMANYA'DAKİ FABRİKALARINA DA SİPARİŞ ALDI

Patika Robotik, bu satışıyla Bosch’un enjeksiyon üretim hattında bitmiş ürünleri üretim alanından sevkiyata taşıyacak bir sistem devreye alıyor.

BEYAZ ET SEKTÖRÜNE ROBOT ENTEGRE EDEN İLK ŞİRKET BEYAZ ET SEKTÖRÜNE ROBOT ENTEGRE EDEN İLK ŞİRKET

Teslim ettikleri otonom yük taşıma aracı, 1 ton yük taşıma kapasitesinde ve kendi üzerinde lift platformu barındırıyor. Ayrıca Romanya'daki fabrikalarına da 2 adet sipariş aldı.

"SANAYİCİLER GİRİŞİMLERİ DİNLİYOR" PROGRAMI NEDİR?

TOSB İnovasyon Merkezi ve Bilişim Vadisi koordinasyonunda düzenlenen “Sanayiciler Girişimcileri Dinliyor” programı kapsamında, girişimcilerle sanayiciler bir araya geliyor. Programda firmalar, ilgili girişimleri birebir dinleme fırsatı buluyor ve ihtiyaçlarına karşı çözüm önerilerini, geliştirdikleri teknolojileri anlatıyor.

Her hafta bir sanayi firmasına özel olarak düzenlenen program ile tüm Türkiye’ye ulaşılıyor ve otomotiv sektöründe yeni iş birliklerinin oluşturulmasına zemin hazırlanılıyor.