Schmalz, 26 Mayıs’ta düzenleyeceği sanal SchmalzEXPO Fuarı’nda, yeni ürünlerini ve vakum teknolojilerine yönelik çözümlerini sunacak.

Covid-19 ile birlikte fiziksel fuarların yerini online/sanal fuarlar alırken, Schmalz da bu konuda harekete geçerek sanal vakum teknolojisi fuarını organize etmeye hazırlanıyor.

Robotik uygulamalar, ergonomi, taşıma sistemleri, dijital servisler ve yeni geliştirilen ürünlerin ele alınacağı sanal fuar kapsamında, ziyaretçiler, fiziksel fuarda olan her şeye ulaşabilecek ve online sunumları takip etme bulacak.

YENİ ROBOTİK TUTUCU SETLERİNİ TANITACAK

Firma, online fuarda, yeni geliştirmiş olduğu robotik tutucu setlerinin yanı sıra elektrikli vakum jeneratörlerini, 3D teknoloji ile ürettiği tutucularını ve kamera entegreli vakum sistem çözümlerini tanıtacak.

Tüm gün açık olacak, İngilizce ve Almanca olarak gerçekleştirilecek sanal fuara katılımcılar/ziyaretçiler, diledikleri zaman katılabilecek.

MASKESİZ VE SOSYAL MESAFESİZ FUAR

Konuya ilişkin firmadan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “SchmalzEXPO’da yeni teknolojiler ile sizleri bir araya getiriyoruz. İnovasyon ve yeterliliğin bugün şirketler için her zamankinden daha önemli olduğunu biliyoruz. Bu yüzden sanal SchmalzEXPO Fuarı’nı düzenliyoruz. Sanal fuarımız, maske veya minimum mesafe olmadan, yeni fikirler, diyalog ve kişisel danışma için imkanları sunacak. Sanal vakum teknolojisi fuarımızı ziyaret edin, yeniliklerimizi keşfedin ve uzmanlarımızla fikir alışverişinde bulunun.”

Katılımcılar, firmanın web sitesi, sosyal medya hesabı ya da iletişim bilgilerini arayarak detaylı bilgi alabiliyor ve kayıt yaptırarak katılım sağlayabiliyor.