Omron Türkiye, 2018 yılının sonuçlarını değerlendirmek, yeni dönem hedef ve strateji planlarını masaya yatırmak için mali yıl başlangıç toplantısında bir araya geldi.

Geçtiğimiz yılın zorlu ekonomik koşullarına rağmen önceki döneme oranla yüksek büyüme başarısı ile iyi bir performans kaydeden ekip, İstanbul’da gerçekleştirilen toplantıya tam kadro olarak katıldı. 

YENİ DÖNEM VİZYONU İLE NELER HEDEFLENİYOR?

Toplantının açılış sunumları, Omron Avrupa Gelişmekte Olan Ülkeler Genel Müdürü Alexander Myagkov ve Omron Türkiye Genel Müdürü Bengi Pekmezoğlu tarafından yapılırken, sunumlarda firmanın Türkiye’nin yanı sıra Dünya ve Avrupa’daki önceki dönem sonuçları değerlendirildi.

Ayrıca firmanın yeni dönemdeki üretime inovasyon getirerek tüm dünyada insanların yaşamlarını zenginleştirmek vizyonu ile yapılması hedeflenenler vurgulandı.

“ÜLKEYE VE POTANSİYELİNE VERDİĞİ ÖNEMİ GÖSTERİYOR”

Omron Türkiye Genel Müdürü Bengi Pekmezoğlu, firmanın global blog sitesindeki Türkiye ekibinin başarılarının anlatıldığı makale ve dünyanın önde gelen ekonomi gazetelerinden Japon gazetesi Nikkei’de yayınlanan reklamda Türkiye ekibinin çalışmaları ve ekip ruhunun önemine dikkat çekti.

Türkiye’nin tercih edilmesinin Omron’un Türkiye’ye ve potansiyeline verdiği önemin bir göstergesi olduğunu dile getiren Pekmezoğlu, bunun ekipleri açısından motive edici olduğunu kaydetti.

Toplantının sonunda kıdemli çalışanlara teşekkür edilip plaket takdim edildikten sonra akşam gerçekleştirilen gala yemeği ile gece tamamlandı.