Stäubli, E3TAM iş birliğiyle yapay görme destekli robotik çözümler ve bu bağlamdaki son gelişmelerin ele alındığı robotik webinar düzenledi.

Dijitalleşen dünyada yapay görme ve robot etkileşiminin anlatıldığı webinar kapsamında; robot vision yatırımlarında geri dönüş hesaplamaları, akıllı kameralardaki güncel yenilikler, yapay zeka teknolojisinin etkisi, kalite kontrol esnasında insan gözüyle görülemeyecek/tespit edilemeyecek kusurları, hataları görmeyi sağlayacak aydınlatma sistemleri, akıllı kameralardaki entegre aydınlatma sistemleri, algoritmalar, robot vision’da kullanılan ölçüm için prob sistemleri ve kablosuz sensör sistemleri gibi konular ele alındı, videolu örnekler katılımcılarla paylaşıldı.

E3TAM Ege Bölge Sorumlusu Meltem Karaman’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen webinara; Stäubli Türkiye Robotik Divizyon Müdürü Bahadır Kılıç, Stäubli Robotik Satış Mühendisi Kerem Keçeci, E3TAM Kurucusu Sedat Sami Ömeroğlu, Genel Müdür Yrd. Ali Sami Gözükırmızı ve Satış Koordinatörü & Proje Yöneticisi Emre Aşık katıldı.

Firma geçtiğimiz günlerde, Satış Mühendisi Ahmet Şennaz’ın sunum yaptığı, biyoteknoloji, tıp, ilaç ve yaşam bilimlerinde Stäubli robotlarının sağladığı avantajların anlatıldığı, mobilite ve dijitalleşme ile üretim süreçlerindeki boyutların katılımcılarla paylaşıldığı bir robotik webinar gerçekleştirmişti.