Treyler sektöründe faaliyet gösteren Yalçın Dorse, yeni yatımı için Cloos Türkiye ile anlaşmaya vardı. 

Faaliyetlerine 1978 yılında başlayan, 2 akstan 10 aksa varan, esnek üretim programına sahip özel araç üreticisi firrma, bundan böyle Lowbed ve Platform ürünlerinin imalatında Cloos'un esnek kaynak sistemini kullanacak.

"ÜRETİMİNİ EN ÜST SEVİYEYE TAŞIYACAK"

Yapılan iş birliğiyle ilgili görüşlerini paylaşan Cloos Türkiye Genel Müdürü İbrahim Halil Eyüpoğlu, "Üretiminin tamamına yakınını 4 kıtada 60’tan fazla ülkeye ihraç eden değerli müşterimiz Yalçın Dorse, Lowbed ve Platform ürünlerinin imalatında "Adaptiv Online Laser" kamera özelliği ile donatılmış "Flexible Kaynak Sistemi" olarak adlandırdığımız sistem ile üretim kapasitesini artırmaya devam edecek." ifadelerini kullandı.

Küresel salgın sürecinde sektörün yaşadığı krizde dahi yatırımlarına hız kesmeden devam eden ve farklı ülkelerde yapılan yeni satış anlaşmaları ile emin adımlarla yoluna büyüyerek devam eden müşterilerinin gerçekleştirdiği yatırım ile imalatını daha verimli ve daha kaliteli bir hale getireceğini ifade eden Eyüpoğlu, ayrıca izlenebilirlik noktasında da üretimini en üst seviyeye taşıyacağını vurguladı.

Eyüpoğlu değerlendirmesini, "Bu süreçte, markamıza ve Cloos Türkiye ekibine güvenlerini her defasında dile getiren TREDER Treyler Sanayicileri Derneği Başkanı ve Yalçın Dorse Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Yalçın Şentürk ve değerli yönetim kurulu üyeleri Sn. Selman Şentürk ve Sn. Yalçın Şentürk'e ekibim ve şahsım adına çok teşekkür ederim. Müşterimize ve ülkemize bu özel donanımlı sistemin hayırlı olmasını dilerim." diyerek tamamladı.

YERLİ ÜRETİMLE CARİ AÇIĞA KATKIDA BULUNUYOR

İstanbul Silivri merkezli firma, yaptığı üretimle cari açığın kapatılmasına da önemli katkılar sağlıyor.

Firma, daha önce Türkiye’de bir ilke imza atarak, yüzde 100 yerli olarak 45 metre uzunluğundaki treylerin üretimini gerçekleştirmişti.

NİLUS MÜHENDİSLİK’TEN OTOMOTİV DEVİNE HEMMİNG PROSESİ NİLUS MÜHENDİSLİK’TEN OTOMOTİV DEVİNE HEMMİNG PROSESİ