İki yılı aşkın süredir yürüttüğü çalışmaları tamamlayan A.C.T. Otomotiv Mühendislik, dünyaca ünlü Alman otomobil üreticisi Volkswagen Grubu’nun (VW) onaylı tedarikçisi oldu.

ALMANYA’YA İHRAÇ EDİYOR

VW’nin 2021’de piyasaya süreceği elektrikli aracı ID’nin yanı sıra diğer modellerde de kullanılacak MEB platformundaki akü ve şasi gruplarının montaj ve kontrol makinalarını ürettiklerini dile getiren firmanın Genel Müdürü Kemal Aydın, söz konusu makinaları Almanya’ya ihraç ettiklerini söyledi.  

Aydın, çözüm ortaklığı sundukları OEM’ler arasında Tofaş, Toyota, Mercedes, Isuzu ve Karsan gibi önemli firmaların olduğunu ve aynı zamanda Mako, Beyçelik ve Coşkunöz gibi büyük yan sanayilerle de iş birliklerinin olduğunun altını çizdi.

AVRUPA’DAKİ MÜŞTERİLERİNE DE ULAŞIYOR

Diğer yandan satış sonrası destek hizmetleri ile ilgili de konuşan Aydın, bu alanda sundukları hizmetleri şu şekilde özetledi: “Arıza ile ilgili servis hizmetimiz müşteriden müşteriye değişiyor. Ürünün çalıştığı hattın kritikliğine ve diğer parametrelere bağlı olarak her müşterimiz için farklı geri dönüş süreleri olabiliyor. Bu konuda Bursa’da bulunmamızın avantajını kullanarak 2 ila 6 saat arasında tüm müşterilerimize cevap verecek durumdayız.”

A.C.T, Avrupa’daki müşterilerine ise Makedonya’nın Üsküp şehrinde bulunan ofisinden destek veriyor.