UVC konusunda uzman bir firma ile iş birliği yapacaklarını belirten MODOYA Ürün Müdürü Abdurrahim Özcan, şirketlerinin ikinci yarı gündemine dair açıklamalarda bulundu.

“İSTİF MAKİNALARINI OTONOM HALE GETİRMEYE BAŞLADIK”

Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde faaliyet gösteren MODOYA A.Ş., fabrikalarda yapılan taşıma işlemlerinin otonom olarak gerçekleştirilmesi amacıyla otomatik yönlendirmeli araçlar üretiyor. Yüzde yüz yerli, kendi markası OYA ile Endüstri 4.0 alanında birçok başarıya imza atan şirketimiz, tasarlanan her araçta giderek daha özgün ve yenilikçi yönünü kanıtlıyor. Öyle ki 2020 yılı başlarından itibaren taşıma sistemlerine ek olarak, istif makinalarını da otonoma dönüştürmeye başlayan şirketimizde şu an, Still marka dar alan forklifti (MX-X), Still marka reach truck (FM-X) ve Linde Stacker (L14), otonom dönüşüm kitleri ile modernize ediliyor.

“DEZENFEKSİYON ÜRÜNLERİ GELİŞTİRMEDE SÜRECE KATKI SAĞLAYACAĞIZ”

Pandemi sürecinde durmaksızın yoluna devam eden şirketimiz, bu konuyu da verimliliğe dönüştürerek aldığı mobil dezenfeksiyon cihazı talepleri doğrultusunda, yeniliklerine bir ürün daha eklemeyi hedefliyor. Gelecek günlerde bu konuda bir ürün ortaya koymayı amaçlayan şirketimiz, UVC konusunda uzman bir firma ile iş birliği içerisinde. Ayrıca mobilite teknolojisini farklı firmalar ile paylaşarak mobil dezenfeksiyon ürünlerinin geliştirilmesi konusunda sürece katkı sağlamayı planlıyoruz. Bu noktada UVC cihazları geliştiren birçok firma MODOYA teknolojisini kullanacak.