Plastik Geri Dönüşüm sektöründe plastik makinalarının üretimini gerçekleştiren Üstün İş Makina, ilk robot sistemi yatırımında tercihini Cloos Kaynak firmasından yana kullandı.

Firma, 7 eksenli robot sistemini yarı mamül ürünlerinin imalatında ve adaptif lazer kamera sensörü ile donatılmış 11 senkron eksenli esnek robot sistemini final ürünlerinde kullanacak.

"EN ZORU İLK SİSTEMDE GÜVEN DUYMALARINI SAĞLAMAKTIR"

"Robot sistemi satışı yapmanın en büyük zorluklarından birisi de müşterinizin ilk robot sistemi ile ilgili ona güvence vermeniz ve yaptığı yatırımın karşılığını almasını sağlamak adına yaptığınız proje çalışmalarıdır. Çünkü her şeyin ilki her zaman en zorudur." diyen Cloos Türkiye Genel Müdürü İbrahim Halil Eyüpoğlu, firmanın ilk yatırımında Cloos markasını tercih ettiğini söyledi.

Sistemlerin, yüksek teknolojili, çevre dostu plastik geri dönüşüm makinaları üreterek “Dünyayı Yeşile Döndürmek” ve Türkiye ekonomisine katma değer sağlamayı misyon edinen müşterilerine hayırlı olmasını dileyen Eyüpoğlu, "Plastik Geri Dönüşüm tesislerinde kullanılan makinaların tamamını kendi bünyesinde üretme kabiliyetine sahip ender üreticilerden biri olan müşterimize ve güveninden dolayı Sn. Halil Bektaş ve Sn. Mehmet Bektaş Bey'e teşekkürlerimizi sunuyoruz." ifadelerini kullandı. 

1982'DEN BERİ FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Sektöründe 40 yıla yaklaşan tecrübesi ve bilgi birikimi ile müşterilerine hizmet veren Üstün İş Makina'nın üretimini gerçekleştirdiği ürün grupları arasında; geri dönüşüm hatları, granül ekstrüzyon sistemleri, kırma-shredder sistemleri, yıkama ve kurutma sistemleri, eriyik filtre sistemleri ve yardımcı ekipmanlar yer alıyor.

Firmanın İstanbul Esenyurt'taki ofisinin yanı sıra Tekirdağ Ergene'de de bir fabrikası bulunuyor.