Universal Robots’un iş birliğine dayalı kolaboratif robot kavramını öğrenmek ve robot programcısı olmak isteyenler için başlattığı,  sektörde bir ilk olan ücretsiz çevrimiçi platformu Universal Robots Akademi, öğrenme teknolojisi alanında en prestijli etkinliklerden biri olan ‘Learning Technologies Awards’tan 4 kategoride ödülle döndü. 

Firma, “En İyi Öğrenme Teknolojileri ve En İyi Harmanlanmış Öğrenim Kullanımında” Gümüş; “Öğrenme İçeriği Tasarımında Mükemmellik” ve “Öğrenme için Simülasyonların veya Sanal Ortamların En İyi Kullanımında” Bronz ödülün sahibi oldu.

“DÖRT KATEGORİDE ÖDÜLÜN SAHİBİ OLDUK”

Ödüle ve çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Universal Robots Türkiye ve MEA Ülke Müdürü Kandan Özgür Gök, “Daha önce aldığımız, endüstriyel üretimde robotizmle devrim yapan, Joseph Engelberger’in adını taşıyan ödüle yenisini eklemekten gurur duyuyoruz. Bu gururu yeni aldığımız ödülle bir adım daha ileri taşıdık. UR Akademi olarak da dünya standartlarında eğitim yaratma çabalarımızın, öğrenme ve eğitim endüstrisindeki meslektaşlarımız tarafından tanınmasından dolayı heyecan duyuyoruz. Universal Robots Akademi platformumuz, Londra’da organize edilen prestijli Learning Technologies Awards (Öğrenme Teknolojileri Ödülleri) finalistlerden biriydi ve toplamda dört kategoride ödülün sahibi oldu. En İyi Öğrenme Teknolojileri ve En İyi Harmanlanmış Öğrenim Kullanımında Gümüş; Öğrenme İçeriği Tasarımında Mükemmellik ve Öğrenme için Simülasyonların veya Sanal Ortamların En İyi Kullanımında Bronz ödüle layık görüldük” dedi.

130 ÜLKEDE 63 BİN KULLANICISI BULUNUYOR

Platform, bugün dünya çapında 130’dan fazla ülkede toplamda 63 bini aşkın kullanıcıya sahip. 

UR Akademi’deki eğitimlerin en kısa sürede Türkçe kullanıma sunulması çalışmalarına devam eden firma, otomasyonu herkes için ulaşılabilir hale getirerek daha fazla kullanıcıya erişmeyi planlıyor.