TÜYİDER (Tüm Yüzey İşlemler Derneği) tarafından beşincisi düzenlenen “TÜYİDER Buluşmaları”nda ABB Robotik ve İmalat Otomasyon ekibinin katılımıyla, 10 Haziran’da yüzey işlemler için robotik çözümler masaya yatırılacak.

“Yüzey İşlemler İçin Robotik Çözümler” başlığı altında gerçekleştirilecek webinara, ABB Robotik ve İmalat Otomasyon ekibinden İş Birimi Yöneticisi Funda Çorakçı Bilsel, Müşteri Yöneticisi Orhan Nacaklı, Teknik Satış Destek Yöneticisi İlyas Furkan Vural ve Satış Mühendisi Umut Arslan konuşmacı olarak katılacak ve sunum gerçekleştirecek.

TÜYİDER Buluşmaları-5, 10 Haziran Çarşamba günü 16.00-18.00 saatleri arasında online platform Zoom üzerinden katılım sağlanılabilecek.

Webinara TÜYİDER’in web sitesi ve sosyal medya hesaplarının yanı sıra dernek ile iletişim kurularak bilgi edinilebiliyor. 

ONLINE BULUŞMALARA ALANINDA UZMAN İSİMLER KATILIYOR

Koronavirüs pandemisi nedeniyle online olarak gerçekleştirilen TÜYİDER Buluşmaları, daha önce farklı konularda dört kez gerçekleştirilmişti.

Daha önceki buluşmalarda; Yeditepe Üniversitesi Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Volkan Günay ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Ekrem Altuncu “COVID-19 ve Endüstride Yüzey Çözümleri”, sektör temsilcilerini katılımıyla “PVD Kaplama”, İTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü’nden Prof. Dr. Ali Fuat Çakır “Türkiye’de Yüzey İşlemler” ve Magpol Kimya Kurucusu Bilgehan Gedik “Yüzey İşlem Sektörüne Stratejik Bakış” konularını ele almıştı.