İlk kurulduğu yıllardan beri servis hizmetlerine önem veren Form Robot Otomasyon, uzman ve alanında deneyimli servis ekibiyle Türkiye’nin her noktasına ulaşıyor.

Her geçen gün gelişen ve genişleyen servis ağlarıyla birlikte yetkinliklerini artırdıklarını ifade eden Form Robot Otomasyon Satış Mühendisi Furkan Işık, “Servisiniz iyi olmadığı sürece bir yere kadar satış yaparsınız, ama sonrasında tıkanırsınız. Bizler bu yapıdan geldiğimiz, servis tabanlı bir firma olduğumuz için projelerimizde servise çok önem veriyoruz. Bizi bir müşterimiz aradığında en kısa zamanda Türkiye’nin neresinde olursa olsun müşterimizin sahasına gidip gereken müdahaleleri yapıyoruz.” dedi.

BEŞ ŞEHİRDEN HİZMET SUNUYOR

Bu konudaki en büyük avantajlarının Ankara, Bursa, İstanbul, İzmir ve Konya olmak üzere beş farklı şehirde kendilerine bağlı çalışanları ve destek sunan organizasyonları olduğunu belirten Işık, “Çalışan arkadaşlarımızı devamlı yetiştiriyor ve geliştiriyoruz. Her açıdan müşterilerimize destek sunmaya çalışıyoruz. Gerek bizzat giderek gerekse telefonla destek veriyoruz. Bu bağlamda eğitimleri önemsiyoruz, çok fazla eğitim veriyoruz. Bir arkadaşımızı 1 aylık eğitim için bir müşterimizde bıraktığımızı söyleyebilirim. Robot konusuna uzak olan, önyargılı müşterilerimize eğitimlerini tamamlayana kadar projenin nasıl çalıştığını, neler yapabileceğini, neleri bilmeleri gerektiğini öğrenene kadar orada çalışanımızı bırakmaya devam ediyoruz. Sadece uzmanlık alanı servis olan 15 kişinin yanı sıra 70 arkadaşımız da servis desteği verebilecek, bazı problemleri çözebilecek yetkinliğe sahip durumda.” şeklinde konuştu.

ROBOT YATIRIMLARI ZİRVESİ’NE KATILACAK

Türkiye’de alanındaki bütün fuarlara katılan firma, bu yıl 1-3 Ekim tarihleri arasında İstanbul Yeşilköy’deki WOW Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek 5. Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi’ne katılmaya hazırlanıyor.

Işık konuyla ilgili olarak, “Zirve’de standımıza gelen ziyaretçilerimize, yaptığımız projelerimizi ve robotlu otomasyon alanında neler yapabileceğimizi anlatacağız, göstereceğiz.” dedi.

Fuar katılımlarının öneminin altını çizen Işık, “Yurt dışındaki bütün fuarlara arkadaşlarımız ziyaretçi olarak katılarak hem güncel teknolojileri ve uygulamaları hem de son trendleri takip ediyor, yerinde gözlemliyor. Bu da bize Türkiye ile yurt dışını karşılaştırma imkanı sunuyor. Ayrıca mümessillerimiz olan Japon, İsviçre ya da Alman firmalarıyla iş birliğimiz sayesinde biz buradaki projeleri onlara anlatıyoruz, onlar da yaptığımız işleri çalıştıkları firmalara gösteriyorlar, yurt dışında pazarlamasını yapıyorlar. Ve bu doğrultuda çok olumlu geri dönüşler alıyoruz.”