Robotik otomasyon sektörünün önde gelen firmalarından Teknorob Robot ve Otomasyon Teknolojileri, 2022 yılı öncesinde yenilenen yüzüyle ve “dönüşüm başlıyor” mottosuyla, yeni yıla iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Hayata geçirmeyi planladığı yeniliklerin başlangıcı olarak ilk önce yenilenen logosunu ve kurumsal kimliğini tanıtan Bursa merkezli firma, bu kapsamda paydaşlarını dönüşüme ortak olmaya çağırıyor.

"YENİ YILA YENİLİKLERLE GİRİYORUZ"

TEKNOROB’un sosyal medya hesaplarından konuya ilişkin yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

KANTEC, AMERİKA’DA TAVUK KELEBEĞİ TANITTI KANTEC, AMERİKA’DA TAVUK KELEBEĞİ TANITTI

“15 yıl önce iş ortaklarımızın her çalışmasında, ürettiği yüksek teknolojik çözümlerle yanında olacak güvenilir bir mühendislik firması olma iddiasıyla çıktığımız yolda elde ettiğimiz başarılara ortak olan çalışma arkadaşlarımız, iş ortaklarımız ve siz değerli müşterilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Otomotiv’den Beyaz Eşya’ya içinde yer aldığımız 400’ü aşkın projedeki başarılarımıza yenilerini katma umudunu taşıyarak 2022 yılına yeniliklerle giriyoruz.

'Dönüşüm Başlıyor' mottosunu benimsediğimiz yeni dönemde sizlerle pek çok yeniliği paylaşmayı umuyoruz. Bu yeniliklerden ilki olan yenilenen kurumsal kimliğimizi ve yeni logolarımızı sizlerle paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.

Sizleri 'Dönüşüm'e ortak olmaya çağırıyoruz…”