Covid-19 pandemisi ile birlikte evden çalışma düzenine geçen Tara Robotik Otomasyon, 4 Mayıs’ta tüm ekibiyle birlikte tam zamanlı çalışma düzenine geçeceğini duyurdu.

MERAK EDİLEN SORULAR YANIT BULACAK

Tam zamanlı çalışmaya geçileceği gün, firmanın iş yeri hekimi Dr. Abdullah Eyüpoğlu, yeni dönemde çalışanlara iş yerinde çalışmaları için rehber olacak, çalışırken dikkat edilmesi gereken kritik konuları Instagram canlı yayını ile yanıtlayacak. 

Dr. Eyüpoğlu, çalışanlar tarafından hazırlanan “Bez maskeler yeterli mi, yoksa cerrahi maske mi kullanmak gerekir?”, “1 maskenin ömrü kaç gündür? Aynı maske ertesi gün kullanılabilir mi?”, “Öğlen yemeklerinde tek kullanımlık çatal, kaşık mı olmalı?” gibi sorulara canlı yayında açıklık getirecek.

Firmadan konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Virüsle ya da virüse rağmen iş yapmaya alışmamız/öğrenmemiz gerektiğini söylemiştik. Hatta şimdi daha da iddialı konuşuyoruz: Virüse rağmen iş yapmayı öğrenen ya da ilk adapte olan firma daha çok kazanacak ve fark yaratacak. 4 Mayıs Pazartesi günü tüm şirket çalışanlarımız işlerinin başında olacak!” denildi. 

Tara Robotik Satış Müdürü Emrah Hünerlitürkoğlu’nun konuyla ilgili videosu: