Yeni ZH, geliştirilmiş maksimum vakum debisi sunmasının yanı sıra orijinal serilerden boyut itibarıyla daha küçük ve daha hafif olma özellikleriyle öne çıkıyor.

SMC’nin yeni ürünü robot kolları gibi mobil uygulamalara kurulduğunda, alan tasarrufu ve daha çok hareket kabiliyeti sağlıyor.

Kullanıcılarına daha fazla seçenek ve esneklik imkanı tanıyan ZH’nin doğrudan montaj, standart braket, L braketi ve DIN rayı olmak üzere dört farklı montaj seçeneğine sahiptir. 

Söz konusu değişiklikler ZH’yi, elektrik, otomobil, gıda ve medikal sektörlerinde paketlemeden paletlemeye, malzeme taşımadan otomatik montaja, otomatik taşımadan toplama ve yerleştirmeye kadar pek çok işleme uygun hale getiriyor.

DAHA YÜKSEK VAKUM KAPASİTESİ

SMC’den konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Müşterilerimiz için her zaman en iyi çözümleri sunmaya çalışıyoruz. Bu son tasarım kombine olarak tek bir dokunuşla vidalama bağlantısı sayesinde, farklı koşullar için daha yüksek vakum kapasitesi ve adaptasyon gibi çeşitli iyileştirmelerde, imalat ve montaj ekipmanlarında çalışanlara hizmet vermektedir.”

Talebe bağlı olarak susturucu ve standart braketlerin yanı sıra metrik veya inç tipleri için farklı renkli otomatik bağlantı seçenekleri bulunan ZH’de, böylece ürünün tanımlanması kolaylaştırıldı.