Yaskawa, Covid-19 pandemi sürecinde paydaşlarıyla online seminerlerde bir araya gelmeye devam ediyor.

Firma, ikinci webinarını 23 Haziran’da simülasyon yazılımında sıfırdan robotik paletleme hücresinin kurulumunu katılımcılarla paylaşacak. 

Firma, robotik simülasyon yazılımı MotoSim EG-VRC ile müşterilerinin projelerini simüle etmeye destek olmak amacıyla gerçekleştirdiği webinarlarla hem katılımcıların bilgi becerilerini artırıyor hem de bu konuda deneyim kazanmalarına olanak tanıyor.

Firmanın 10:30-11:30 saatleri arasında düzenleyeceği MotoSim webinarına katılmak isteyenler, Yaskawa Turkey sosyal medya hesabı üzerinden ya da firmayla iletişime geçerek kayıt yaptırabiliyor.

İLK WEBİNARDA SİMÜLASYON YAZILIMININ TEMELİNİ ANLATTI

Yaskawa, 9 Haziran’da gerçekleştirdiği ilk webinarda, robotik projelerini simüle ederek tasarruf etmeyi amaçlayanlar için MotoSim yazılımını genel hatlarıyla ele almıştı.

Yaskawa Robotik Uygulama Bölüm Müdürü Emre Pamuk’un konuşmacı olarak yer aldığı ve sunum yaptığı webinar kapsamında, MotoSim yazılımı genel hatlarıyla ele alınmış yanı sıra simülasyon yazılımında sıfırdan robotik kaynak hücresinin kurulumu, simülasyon programlarının önemi, firmanın bilgisayarla robot arasındaki haberleşmeyi ve veri alışverişini sağlayan fonksiyonu MotoCom katılımcılara sunulmuştu.