Kullanıcı dostu arayüzü ile kolay devreye alma ve entegre imaj bazlı görüntü işleme konfigürasyonu kolaylaştırırken, data işleme gücü ile de nesneleri kolayca bulabilmeyi, konumlandırmayı ve saymayı sağlayarak nesnenin yönünüde belirliyor. Sadece bu değil,tüketim malları ve ambalaj endüstrisinde kalite kontrolü uygulamalarında TriSpector1000 dört denetim aracı ile de esneklik ve limitsiz fırsatlar sunmakta. Konveyörden geçen sepet içeriğinde,  yoğunluk ve doluluk için ideal çözüm sağlamakta. Ayrıca IP 67 koruma sınıfı özelliği sayesinde  grafik arayüz ile çok basit hale geliyor.

EN İYİ YARDIMCINIZ SHAPE LOCATOR

Nesneler konveyör bandından geçtiği sırada, Shape Locator sayesinde SOPAS'ta üç boyutlu görüntü TriSpector1000'a tanımlandıktan sonra cihaz sağlam ve hızlı bir şekilde nesneleri şekil ile eşleştirerek konumlandırır ve sağlam bir şekilde düzenler. Doğru nesneyi başka nesneler olsa da hemen algılar. Beklenen nesneleri konveyör bandında nerede yerleştirilmiş olursa olsun konumlandırır.
 

UYGULAMA AREA VE PLANE TOOL

TriSpector1000 ile bir nesne ya da nesnenin kutuda var olup olmadığını ölçer. Uygulamanın her alanında kullanılabilme özelliğine sahip Area Tool ile örnek vermek gerekirse bir kraker yığınının az ya da çok fazla olduğunu bilgisini iletir. Bir kavanozun doğru miktarda reçel ile dolmuş olduğunun bilgisinide kolaylıkla verir.
Plane Tool ile de mevcut kapak olduğunda, kapağın sıkı bir şekilde kapatılması sağlanmalıdırç Aksi şekilde üretim ziyan olabilir. Bu denetim aracı sayesinde şişe ve kapakların yüzey açı kısımlarını tarayarak mevcut kapakların yamuk bir şekilde mi? Yoksa yatay mı kapatıldığı bilgisini iletir.
 

BLOB LOCATOR

Bir ambalaj için aranılan bir kutu içerisinde tam olarak neyin var olduğudur. Blob Locator ile TriSpector1000 nesnenin şeklinin değişmesi halinde bile kullanıcıya özelleşmiş algılama mesafesi ile nesneleri konumlandırır. Mesela, mevcut denetim aracı çikolata dolu bir koli içerisinde, çikolataların sayısını gözlemlemeyi sağlamaktadır.