Endüstriyel otomasyon sistemleri alanında 2013 yılından beri hizmet sunan Unirob Robotik Otomasyon, ağırlıklı olarak otomotiv ana ve yan sanayine yanı sıra endüstri dışı alanlarda da robotlu sistemler kuruyor.

Spot welding, gazaltı kaynak gibi kaynak teknolojisi kullanılarak oluşturulan sistemler ile paketleme-paletleme, taşıma ve yükleme-boşaltma gibi uygulamalarda endüstri firmalarının ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Müşterisinden gelen talep doğrultusunda uygulamaya göre sistem tasarımı yapan ve robot seçen Bursa merkezli firma, uygulamayı bilgisayar ortamında simüle ederek kalite, verimlilik gibi çıktılar sunuyor.

GÜÇLÜ REFERANSLAR, SAĞLAM İLİŞKİLER

Unirob Robot Departmanı Sorumlusu Aykut Odabaş, proje takibi ve sonrasında robotlarla ve hattın kullanımına ilişkin eğitimler verdiklerini dile getirerek müşterilerin taleplerini tam anlamıyla karşıladıktan sonra projeleri teslim ettiklerini ifade etti.

Proje tesliminin ardından takip sürecinin ve müşteri ilişkilerinin devam ettiğini vurgulayan Odabaş, herhangi bir revizyon talebinde hızlıca müdahale edebildiklerini ve arıza halinde bulunduğu lokasyona bağlı olarak 24 saat içinde destek verebildiklerini kaydetti.

Punta robotlarının tiplerinin değiştirilmesini ve bilenmesini sağlayan Sinterleghe’nin distribütörlüğünü 2016’dan beri yürüten firmanın referansları arasında Ford Otosan, Tofaş, Renault gibi ünlü markalar bulunuyor.