Omron Endüstriyel Otomasyon, her büyüklükteki işletmenin masraflarının en aza indirilmesi ve şirketlerin hepsine aynı rekabet fırsatının tanınması için bir dizi yeni leasing seçeneği sunmaya başladı. 

Yeni leasing olanakları kendi mobil robot veya kolaboratif robot (cobot) filolarını geliştirmek ancak ilk sermaye yatırım maliyetlerini de düşük tutmak isteyen üreticilerin daha kolay yatırım yapmaları için tasarlandı. 

UZUN VADEYE YAYIYOR, DAHA İYİ YATIRIM GETİRİSİ SUNUYOR

Söz konusu kiralama seçeneklerinin sunduğu nakit akışı esnekliği, bugünlerde yaşanan ekonomik ve ticari belirsizlikler açısından önemli bir konu olarak karşımıza çıkıyor. 

Leasing seçeneği sayesinde üreticiler kaynaklarını daha verimli ve etkili bir şekilde dağıtırken, böylece cobot masrafını çıkararak üretici maliyetini uzun vadeye yaymış oluyor ve daha iyi bir yatırım getirisini de garanti ediyor. 

KİRALAMA MALİYETLERİNİ HESAPLIYOR

Firma, şirketlerin özel ihtiyaçlarını karşılayan en iyi leasing çözümünü seçmelerine yardımcı olmak amacıyla hem mobil robotlar hem de kolaboratif robotlar için kullanışlı kiralama hesaplayıcıları geliştirdi. 

Şirketin web sitesinden erişilebilen araç, bir üreticinin ihtiyaç duyduğu robot sayısına ve leasing süresine göre mobil robotları veya cobotları kiralamanın aylık maliyeti hakkında hızlıca fikir edinebilmesini sağlıyor.

“MALİ YÜKÜ ORTADAN KALDIRIYOR”

Şirketlerin rekabetçi bir avantaj elde etmeye ve yatırım getirilerini artırmaya devam edebilmelerini sağlayan yeni çözümlerine ilişkin konuşan Omron Endüstriyel Otomasyon Türkiye Pazarlama Müdürü Nurcan Konak, şunları ifade etti:

"Hızla değişen teknolojilerle dolu bir dünyada yaşıyoruz. Üreticilerin, ortaya çıkan tüm yeni iş fırsatlarına hızlı bir şekilde yanıt verebilmeleri gerekiyor. Bunu yapmanın en etkili yollarından biri, çok çeşitli görevleri otomatikleştirmek için robotları kullanmaktır. Leasing çözümlerimiz, şirketlerin rekabetçi bir avantaj elde etmeye ve yatırım getirilerini artırmaya devam edebilmeleri için en son teknolojilerimizden yararlanmalarını sağlar. Kapsamlı leasing hizmeti paketimiz, şirketlerin ilk mali yükünü büyük ölçüde ortadan kaldırır ve ana ticari faaliyetlerine odaklanmalarına olanak tanır."