Teknolojiyle birlikte gelişen yatak sektörünün önemli katılımcıları arasında bulunan Bambi Yatak, güncel teknolojiye sahip üretim hattı ve günde 800 adet yatak üretimiyle sektörde önemli bir konumda bulunuyor.

Üretim miktarıyla pazara hükmeden firma, Ar-Ge tabanlı yenilikçi ürünleriyle fark yaratıyor. 

Bambi Yatak Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gökmen, sektörün özellikle son yıllarda ivme kazandığını ifade ederek gün geçtikçe gelişen teknolojiyle beraber sektörün büyüyüp öneminin daha da arttığını dile getirdi.

“HER AŞAMADA ROBOTLARI KULLANIYORUZ”

Üretimlerinin a’dan z’ye her noktasında robot yatırımının önemine vurgu yapan Gökmen, kaynak işlerinde, CNC kesimde, ebatlamada, yatak kapamada, paketlemede ve daha birçok departmanda robotlardan yararlandıklarını ifade etti.

Kuruldukları ilk günden beri yalın üretim felsefesi doğrultusunda hareket ettiklerini ve bu çerçevede modernizasyon yatırımlarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Gökmen, artan talebe istinaden yatak üretim miktarlarını da artırmayı hedeflediklerini kaydetti.

Robot yatırımının çıktılarına değinen Gökmen, bu sayede üretim hızlarının önemli ölçüde arttığını ve daha önce 10’un üzerinden çalışanın yaptığı bir işi artık bir robot operatörü ile aynı zamanda üretebilir hale geldiklerini sözlerine ekledi.