Almanya’da Brackenheim Hausen tesislerinde yeni Kolaboratif Gripper Uygulama Merkezi (CoLab)’ni hayata geçiren Schunk, müşterilerinin otomasyon çözümlerini gerçekçi bir ortamda test edebilmelerine imkan veriyor.

MÜHENDİS DESTEĞİYLE EN UYGUN ÇÖZÜM BULUNUYOR

Özellikle yeni teknolojiler ve uygulama alanlarına odaklanan CoLab, mühendis desteğiyle uygulamalara yönelik en uygun çözümün bulunmasına imkan tanıyor. 

12 ADET ROBOT VE COBOT BULUNUYOR

Hafif tasarımlar için küçük hücreler, endüstriyel robotlar ve test düzeneklerinden oluşan CoLab, 12 endüstriyel robot ve cobot ile uygulama problemlerine yönelik uygun çözümleri keşfetme sürecinde üreticilere destek veriyor.

GENİŞ ÜRÜN PORTFÖYÜNÜ SUNUYOR

Merkez ile müşterilerine büyük bir destek veren firma, herhangi bir uygulama için en uygun çözümlerin hızlı ve risksiz bir şekilde geliştirilebilmesi adına geniş ürün portföyünü de hizmete sunuyor.

Validasyon süreci sayesinde ise herhangi bir özel ihtiyacı değerlendirme ve tüm sorulara güvenilir yanıtlar verme olanağı tanıyor.

MANYETİK TUTUCU UYGULAMALARI TEST EDİLİYOR

Yeni Schunk Adheso tutucusuyla da uygulama desteği sunan şirket, manyetik tutucu uygulamaları için bir test ortamı yaratıyor.

Bir yandan müşterileriyle beraber yeni uygulama alanları keşfederken diğer yandan da yeni teknolojilerin kullanımları konusunda deneyim kazandıran firma, merkez sayesinde kullanıcılara çözümün nasıl çalıştığını doğrudan görerek önceden test edebilme fırsatı veriyor.

ZİYARET ETME VE İLETİŞİME GEÇME FIRSATI VERİLİYOR

Müşteriler fiziksel olarak ziyaret edebilmelerinin yanı sıra online toplantılar veya webinarlar üzerinden de merkezi görebiliyor.

Ayrıca otomasyon çözümlerinin önceden doğrulanmasını talep eden müşterilere de saha hizmetleri danışmanı veya teknik satış ekipleriyle iletişime geçme hizmeti sunuluyor.