Schmalz Türkiye Satış Müdürü Rıfat Kavak, “Robot Yatırımları Zirvesi’nde özellikle hafif robot ve cobot uygulama alanları için geliştirmiş olduğumuz ürün gruplarımızı sergileyeceğiz.” dedi. 

“VAKUM ÇÖZÜMLERİMİZ, ROBOTLARIN KAZANIMLARINI ARTIRIYOR”

Schmalz olarak robotik uygulamalar için geliştirdikleri robot setleri ile birlikte kullanıcılarına komple sistem çözümleri sunduklarını aktaran Kavak, “Bu setler içinde kullanıcının kolayca yapmak istediği proje için seçim yardımı ve tasarımı sağlayan konfigüratörler, seçmiş oldukları robot için gerekli flanş, kablo bağlantıları, robot ile haberleşmeyi sağlayan arayüz ve yazılım sistemine kadar gerekecek tüm ekipmanları sunmaktayız.” dedi.

Robotik uygulamalar için geliştirmiş oldukları vakum sistemleri çözümlerinin robotların potansiyel kullanım alanlarının sayısının katlanarak artmasına imkan verdiğini belirten Kavak, bunun da robotları daha da fazla kazanç getiren bir unsur haline getirdiğinin altını çizdi.

NELER SERGİLEYECEK, HANGİ KONULARA ODAKLANACAK?

Kavak, Zirve’de odaklanacakları konular ve sergilemeyi planladıkları ürünler ile ilgili olarak şu bilgileri verdi:

“Robot Yatırımları Zirvesi’nde özellikle hafif robot ve kolaboratif robot uygulama alanları için geliştirmiş olduğumuz ürün gruplarımızı sergileyeceğiz. Zirveye özel olarak robotun basınçlı hava olmadan da çalışabilmesi için özellikle mobil robot sistemleri için ECBPi ve ECBPMi cobot elektrikli vakum jeneratörlerini, OFG hassas parmak tutucuları, PXT hafif alüminyum ve 3D yazıcı teknolojisi ile üretilen SLG gripper sistemini sergilemeyi planlıyoruz. Ayrıca bunlarla birlikte, IO-Link sistemleri üzerinden enerji ve proses kontrollerini sağlayan sistemlerimiz ile ilgili demo uygulamalarımız da yer alacaktır.”

“BAŞARILI BİR ETKİNLİK OLMASINI BEKLİYORUZ”

Zirve ile ilgili hedef ve beklentilerini de paylaşan Kavak, “Zirve’de yenilikçi ürün grubumuzu ve yeni teknolojileri misafirlerimiz ile paylaşmayı, aynı zamanda globalde gerçekleştirmiş olduğumuz sektör bazlı sunduğumuz başarılı projeleri sunmayı hedefliyoruz. Endüstrideki güncel gelişmeler ve gelecekteki teknolojiler ile ilgili fikir veren ve ziyaret eden değerli ziyaretçilerin de fayda sağlayacağı başarılı bir etkinlik olmasını bekliyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.